18grudzien
Fanka BB :)
No ale trzeba myć? Dzięki za radySą mamy co myją cycki przed podaniem za każdym razem i po podaniu też...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale trzeba myć? Dzięki za radySą mamy co myją cycki przed podaniem za każdym razem i po podaniu też...
Dzięki ale po cesrace od razu przystawic? I tak jak pisze GoJ nasmarowac sutka mlekiem? A jak po trzech dniach okaże się że jednak nie dam rady albo syn nie będzie chciał albo coś innego to co zrobić jak mi się potem nawali? I weź mi tu jeszcze napisz skąd u mnie teraz te mleko jak wcześniej w ciążach nie miałam nawet po porodzie? Aż się pozytywnie zdziwiłam stąd moje wątpliwości że jednak spróbuję, tyłka że ja mam ogromną cycki wiszące wstrętne i zastanawiam się czy synka cycem nie udusze????? Tak żeby mógł nosem oddychacBajdelka do tego nie trzeba się szykować. Ja jestem za zapytaj się, czy w szpitalu macie doradce laktacyjnego, żeby pomogla przystawic do piersi. Karmienie nie zawsze jest trudne i nie zawsze boli. Tylko na początku. Ale pomysl jaka wygoda potem. Mleko zawsze pod ręką, ciepłe, nie trzeba wyparzac cycków, w nocy nie wstajesz robić mm, tylko wyciągasz pierś. Masz ochotę - po prostu spróbuj. Będziesz miała jakieś pytania, wątpliwości - wal jak w dym, jestem do Twojej dyspozycji
Dzięki ale po cesrace od razu przystawic? I tak jak pisze GoJ nasmarowac sutka mlekiem? A jak po trzech dniach okaże się że jednak nie dam rady albo syn nie będzie chciał albo coś innego to co zrobić jak mi się potem nawali? I weź mi tu jeszcze napisz skąd u mnie teraz te mleko jak wcześniej w ciążach nie miałam nawet po porodzie? Aż się pozytywnie zdziwiłam stąd moje wątpliwości że jednak spróbuję, tyłka że ja mam ogromną cycki wiszące wstrętne i zastanawiam się czy synka cycem nie udusze????? Tak żeby mógł nosem oddychac
Ja nie myję. Tzn. kąpie się rano i wieczorem ale cyców specjalnie dla chłopców nie przemywałam. Wyciągałam i do paszczy ja w ogóle jestem zwolenniczką odrobiny bakterii. Moi nigdy nie mieli pleśniawek i innych syfów mimo że bawili się w piaskownicach i na trawnikach i pchali łapy do buzi...No ale trzeba myć? Dzięki za rady
A lekarza nie spytalas co to oznacza? Moze by akurat wiedzial?
Od razu po cesarce, jak tylko Ci pozwolą mleko możesz rozsmarowywać to najlepsze lekarstwo co do tego, że teraz jest, a wcześniej nie bylo, to pewnie było, tylko wypływ był słaby i nie było widać i tyle. Nie myśl o tym jak coś pójdzie nie tak, to wtedy będziemy się martwić, spokojnie. Po co coś zakładać z góry? A może zostaniesz Pierwszą Cycową wrześniowek? [emoji14]Dzięki ale po cesrace od razu przystawic? I tak jak pisze GoJ nasmarowac sutka mlekiem? A jak po trzech dniach okaże się że jednak nie dam rady albo syn nie będzie chciał albo coś innego to co zrobić jak mi się potem nawali? I weź mi tu jeszcze napisz skąd u mnie teraz te mleko jak wcześniej w ciążach nie miałam nawet po porodzie? Aż się pozytywnie zdziwiłam stąd moje wątpliwości że jednak spróbuję, tyłka że ja mam ogromną cycki wiszące wstrętne i zastanawiam się czy synka cycem nie udusze????? Tak żeby mógł nosem oddychac
No trzeba, bo inaczej będziesz śmierdzieć [emoji14] myjemy rączki, buzię, pupę, cycki... [emoji14]No ale trzeba myć? Dzięki za rady
A to moja wczoraj chciała doprowadzić mnie do zawału, kiedy biegała po ogrodzie u rodziców. Idę, patrzę, a tu koło krzaczka puszka granulatu na gryzonie... I to jeszcze lekko otwarte. W jednym miejscu trochę rozsypała. Nikt nie wie co ją pokusiło żeby to wyciągnąć z garażu, bo to wcale nie było na wierzchu. Obserwuję ją od wczoraj, ale chyba jednak nie zamierza ulegać mumifikacji."Gupi" pies nagryzł mi kredkę w łóżku... niby sprzątałam a i tak co chwila w dupe mi drzazga wchodzi...!
No to fajnie! chociaz to wciskanie kończyn pod żebra jest średnio milutkieJak wyżej czujesz micniej to raczej kopytkuje..
Hahaha przepraszam NIE UDUSISZ dziecko przystawia się do piersi nie pierś do dziecka. To chyba najważniejsze. Nie musisz wcierać tego mleka ale mi b.pomogło przy K. gdy po 2 dobach pojawiły się rany wtarłam rozmasowałam to co po karmieniu zostało i zagoiło się błyskawicznie serio aż do dziś jestem w szoku jak szybko bo koleżanka to karmiła i krwawiła i płakała i bałam się że i ja tak będę mieć. I nie dość że się po tym mi cycki naprawiły to chyba jeszcze znieczuliłyDzięki ale po cesrace od razu przystawic? I tak jak pisze GoJ nasmarowac sutka mlekiem? A jak po trzech dniach okaże się że jednak nie dam rady albo syn nie będzie chciał albo coś innego to co zrobić jak mi się potem nawali? I weź mi tu jeszcze napisz skąd u mnie teraz te mleko jak wcześniej w ciążach nie miałam nawet po porodzie? Aż się pozytywnie zdziwiłam stąd moje wątpliwości że jednak spróbuję, tyłka że ja mam ogromną cycki wiszące wstrętne i zastanawiam się czy synka cycem nie udusze????? Tak żeby mógł nosem oddychac