18grudzien
Fanka BB :)
Od kuzynki odkupilam także sprawdzone źródło nowy kosztował ja 500zl więc masakra, ja zapłaciłem jej 180zl więc już sporo mniejA kupowalas nowy? Jaki model, bo kojaze cos z 5?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od kuzynki odkupilam także sprawdzone źródło nowy kosztował ja 500zl więc masakra, ja zapłaciłem jej 180zl więc już sporo mniejA kupowalas nowy? Jaki model, bo kojaze cos z 5?
Takie duże to już w każdej chwili może się rodzić
Dziewczyny przecież goj się śmiała z tego mycia.. przystawiasz dziecię ileś razy na dobę i masz siłę biec za każdym razem myć cycka? Błagam.. poza tym czesto dziecko daje ci znać płaczem, to zostawiasz płaczące i do wanny.. A niech powyje sobie.. W końcu ćwiczy płuca.. no nie..wg mojej położnej i doradcy laktacyjnego to nie. wystarczy tyle mycia ile sie kapiesz. bo mleko ma jakieś swoje ph ze niby bakterie sie nie namnazaja czy coś.
Chyba wyślę mojemu jeszcze nie rozmawialiśmy o tych sprawach, ale chyba pora poruszyć...
Mnie 20 jeżeli CC będzie w obstawianych przeze mnie dniach.Zobacz załącznik 890115
Moja apka mówi, że 19 dni zostało.. czas się kurczy..
Nie bardzo rozumiem?
a co to bylo wczoraj??? moje dziecko tez przyszlo z cm tosmy sie pomierzeylyHeh tak z luzniejszych spraw. Zmierzyłam się. Biust(smętne zwisy dwa) 100 - bez zmian raczej. Brzuch 112 no i tu troszkę się poszalalo biodra a raczej to coś pod brzuchem 104 - z 15 cm przybyło ... tak mnie naszło zmierzyć