AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
35+2No to też dobrze [emoji5] przypomnij który jesteś tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
35+2No to też dobrze [emoji5] przypomnij który jesteś tydzień?
Po pierwsze to fajnie że bierzesz pod uwagę taką opcję. Jak spróbujesz i Ci nie przypasuje to nie ma co się zmuszać I TO ZAPAMIĘTAJ po każdym karmieniu wyciśnij kroplę mleka i wmasuj w brodawki nie będą pękały ani krwawiły jak dziecko nie ma problemu ze ssaniem a rodzą się takie które nie mają mimo krótszego wędzidełka to same korzyści z cycka. Nic nie musisz podgrzewać zawsze pod ręką... Dajesz najpierw jednego jak wypluwa dajesz drugiego jak drugiego nie chce od razu to dopiero jak zgłodnieje. Tzn. ja piszę tylko z mojego doświadczenia MATKI LENIWEJ I EGOISTYCZNEJ zaraz tu Ania ci napusze profesjonalnie... bo ja tylko tak po domowemuDziewczyny ważna sprawa tzn dla mnie!!! Pierwszy raz tak mam szok dla mnie ale idę się kąpać a mi z sutkow mleko leci!!!! Jezu jak to zobaczyłam to szok bo ja trzecia ciąża i nigdy mi kropla mleka nie spadła mimo iż bliźniaczki przystawialam! A tutaj z dwóch krople żółtej i białej cieczy ja w ogóle w tej ciąży mam inne cycki od samego początku do ponad 25tc bardzo mnie cyce bolały, w ogóle mam ciemne bardzo brodawki i tak się zastanawiam że może spróbuję karmić???! Nie wiem sama ale ta sytuacja mnie bardzo zdziwiła i może akurat syn trafi się taki ze będzie chciał ciągnąć i mi się uda??? Ogólnie to wiem że karmienie cycem ciężkie jest bardzo i boli ale może warto spróbować? Jakoś tak ochoty nabralam, nie wiem co mam zrobić bo nawet o tym nie czytałam ani się nie szykowalam na cyce i w domu trójka dzieci a takie małe ciągle na cycu wisi itp ale może dacie mi jakąś fajną radę??? Jak spróbować KP aby też nie siedzieć ciągle na kanapie i karmić???
Bajdelka do tego nie trzeba się szykować. Ja jestem za zapytaj się, czy w szpitalu macie doradce laktacyjnego, żeby pomogla przystawic do piersi. Karmienie nie zawsze jest trudne i nie zawsze boli. Tylko na początku. Ale pomysl jaka wygoda potem. Mleko zawsze pod ręką, ciepłe, nie trzeba wyparzac cycków, w nocy nie wstajesz robić mm, tylko wyciągasz pierś. Masz ochotę - po prostu spróbuj. Będziesz miała jakieś pytania, wątpliwości - wal jak w dym, jestem do Twojej dyspozycjiDziewczyny ważna sprawa tzn dla mnie!!! Pierwszy raz tak mam szok dla mnie ale idę się kąpać a mi z sutkow mleko leci!!!! Jezu jak to zobaczyłam to szok bo ja trzecia ciąża i nigdy mi kropla mleka nie spadła mimo iż bliźniaczki przystawialam! A tutaj z dwóch krople żółtej i białej cieczy ja w ogóle w tej ciąży mam inne cycki od samego początku do ponad 25tc bardzo mnie cyce bolały, w ogóle mam ciemne bardzo brodawki i tak się zastanawiam że może spróbuję karmić???! Nie wiem sama ale ta sytuacja mnie bardzo zdziwiła i może akurat syn trafi się taki ze będzie chciał ciągnąć i mi się uda??? Ogólnie to wiem że karmienie cycem ciężkie jest bardzo i boli ale może warto spróbować? Jakoś tak ochoty nabralam, nie wiem co mam zrobić bo nawet o tym nie czytałam ani się nie szykowalam na cyce i w domu trójka dzieci a takie małe ciągle na cycu wisi itp ale może dacie mi jakąś fajną radę??? Jak spróbować KP aby też nie siedzieć ciągle na kanapie i karmić???
Są mamy co myją cycki przed podaniem za każdym razem i po podaniu też...Bajdelka do tego nie trzeba się szykować. Ja jestem za zapytaj się, czy w szpitalu macie doradce laktacyjnego, żeby pomogla przystawic do piersi. Karmienie nie zawsze jest trudne i nie zawsze boli. Tylko na początku. Ale pomysl jaka wygoda potem. Mleko zawsze pod ręką, ciepłe, nie trzeba wyparzac cycków, w nocy nie wstajesz robić mm, tylko wyciągasz pierś. Masz ochotę - po prostu spróbuj. Będziesz miała jakieś pytania, wątpliwości - wal jak w dym, jestem do Twojej dyspozycji
Mi ostatnio lekarz powiedział że z tym gbs nie musimy aż tak się spinać bo będę mieć cesarke i że przy cesarce tak czy siak dają antybiotyk więc napięcia nie ma jeśli nie zdąży mi zrobić to nic się nie dzieje bo głównie chodzi tu o porodzie naturalnyBede miala cc
Dziewczyny ważna sprawa tzn dla mnie!!! Pierwszy raz tak mam szok dla mnie ale idę się kąpać a mi z sutkow mleko leci!!!! Jezu jak to zobaczyłam to szok bo ja trzecia ciąża i nigdy mi kropla mleka nie spadła mimo iż bliźniaczki przystawialam! A tutaj z dwóch krople żółtej i białej cieczy ja w ogóle w tej ciąży mam inne cycki od samego początku do ponad 25tc bardzo mnie cyce bolały, w ogóle mam ciemne bardzo brodawki i tak się zastanawiam że może spróbuję karmić???! Nie wiem sama ale ta sytuacja mnie bardzo zdziwiła i może akurat syn trafi się taki ze będzie chciał ciągnąć i mi się uda??? Ogólnie to wiem że karmienie cycem ciężkie jest bardzo i boli ale może warto spróbować? Jakoś tak ochoty nabralam, nie wiem co mam zrobić bo nawet o tym nie czytałam ani się nie szykowalam na cyce i w domu trójka dzieci a takie małe ciągle na cycu wisi itp ale może dacie mi jakąś fajną radę??? Jak spróbować KP aby też nie siedzieć ciągle na kanapie i karmić???
Jak wyżej czujesz micniej to raczej kopytkuje..Chyba Blanka jakoś inaczej się ułożyła, bo mój brzuch dzisiaj naprawde szaleje i ruchy są ciut wyżej i bardzo mocne. I nieważne siedzę, czy stoję, czuję ją mocno i wysoko. Przeciąga się tak samo jak zwykle, ale za to naprawdę mocno to czuję. Byle nie głową do góry!