reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Adell ja się budzę non stop już dziś jestem taka zła że musiałam poraz kolejny wstać siku :/ i to łażę po schodach bo na górze śpię tu na działce... dziś już do domu wracamy.
Ja nie śpię od 1 , nie wiem co mi się dzieje . Próbuje zasnąć ale nie wychodzi . Prześpię przez to pewnie pół dnia zamiast spędzać czas z moim S. :(

reklama
Urodziłam o 1.20 córunie tylko mi ją zabrali do innego szpitala bo coś jest nie tak z pluckami zwłaszcza z lewym jestem załamana:(:(:( nawet jej nie zwazyli bo nie było czasu
Gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Malutka na pewno będzie miała najlepszą opiekę z możliwych i szybko do Ciebie wróci.
Życzę dużo sił i zdrowia dla Was obu i abyś szybko mogła wziąć córeczkę w ramiona.

Ja nie śpię od 1 , nie wiem co mi się dzieje . Próbuje zasnąć ale nie wychodzi . Prześpię przez to pewnie pół dnia zamiast spędzać czas z moim S. :(
Co do spania to mam podobnie a jeszcze cały czas walczę z bolącym gardłem już drugi tydzien....mam dość i oczywiscie katar do kompletu, jedyny plus ze gorączka minęła. We wtorek wizyta i pewnie dowiem sie kiedy CC będzie choc jestem po..... jednak inaczej jak CC jest nagłe tak jak mialam za 1 razem a inaczej takie umawiane...mam wrazenie ze bede miała mega stresa...czas pokaże.

Prena.len są tabletki i syropy itp. ja brałam na gardło.
Mój ginekolog uparcie poleca czosnek jako remedium na całe chorobowe zło, ale jakos nie mogłam się przekonać i ostatecznie tylko płukałam gardło solą, brałam paracetamol na ból głowy i psikałam do nosa sprayem z prenalenu. Jeśli chodzi o prenalenowe tabletki na gardło to u mnie działały równie skutecznie co cukierki ;)
A ja wpadlam powiedziec, ze dalabym sie aktualnie pokroic za kaszke manna z syropem malinowym.
Niespelnione marzenia ciezarnej [emoji22]
Dobranoc [emoji4]
To ja teraz często jem kaszkę ale z jagodami :)
Urodziłam o 1.20 córunie tylko mi ją zabrali do innego szpitala bo coś jest nie tak z pluckami zwłaszcza z lewym jestem załamana:(:(:( nawet jej nie zwazyli bo nie było czasu
Gratuluję! I współczuję tych nerwów. Mam nadzieję, że to wszystko gorzej brzmi niż naprawdę wygląda. Malutka trochę za bardzo pospieszyła się z wychodzeniem na ten świat, oby szybciutko zaczęła normalnie oddychać. Kiedy tylko staniesz na nogi wypisujesz się i jedziesz do niej?

Wada wrodzona przepuklina przeponowa i to jeszcze ciężki przypadek. Moja malinka jedzie do Zabrza.a my mamy się szykować na najgorsze módlcie się za nią błagam

reklama
Do góry