reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Adell ja się budzę non stop już dziś jestem taka zła że musiałam poraz kolejny wstać siku :/ i to łażę po schodach bo na górze śpię tu na działce... dziś już do domu wracamy.
Ja nie śpię od 1 , nie wiem co mi się dzieje . Próbuje zasnąć ale nie wychodzi . Prześpię przez to pewnie pół dnia zamiast spędzać czas z moim S. :(

reklama
Urodziłam o 1.20 córunie tylko mi ją zabrali do innego szpitala bo coś jest nie tak z pluckami zwłaszcza z lewym jestem załamana:(:(:( nawet jej nie zwazyli bo nie było czasu
Gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Malutka na pewno będzie miała najlepszą opiekę z możliwych i szybko do Ciebie wróci.
Życzę dużo sił i zdrowia dla Was obu i abyś szybko mogła wziąć córeczkę w ramiona.

Ja nie śpię od 1 , nie wiem co mi się dzieje . Próbuje zasnąć ale nie wychodzi . Prześpię przez to pewnie pół dnia zamiast spędzać czas z moim S. :(
Co do spania to mam podobnie a jeszcze cały czas walczę z bolącym gardłem już drugi tydzien....mam dość i oczywiscie katar do kompletu, jedyny plus ze gorączka minęła. We wtorek wizyta i pewnie dowiem sie kiedy CC będzie choc jestem po..... jednak inaczej jak CC jest nagłe tak jak mialam za 1 razem a inaczej takie umawiane...mam wrazenie ze bede miała mega stresa...czas pokaże.

Prena.len są tabletki i syropy itp. ja brałam na gardło.
Mój ginekolog uparcie poleca czosnek jako remedium na całe chorobowe zło, ale jakos nie mogłam się przekonać i ostatecznie tylko płukałam gardło solą, brałam paracetamol na ból głowy i psikałam do nosa sprayem z prenalenu. Jeśli chodzi o prenalenowe tabletki na gardło to u mnie działały równie skutecznie co cukierki ;)
A ja wpadlam powiedziec, ze dalabym sie aktualnie pokroic za kaszke manna z syropem malinowym.
Niespelnione marzenia ciezarnej [emoji22]
Dobranoc [emoji4]
To ja teraz często jem kaszkę ale z jagodami :)
Urodziłam o 1.20 córunie tylko mi ją zabrali do innego szpitala bo coś jest nie tak z pluckami zwłaszcza z lewym jestem załamana:(:(:( nawet jej nie zwazyli bo nie było czasu
Gratuluję! I współczuję tych nerwów. Mam nadzieję, że to wszystko gorzej brzmi niż naprawdę wygląda. Malutka trochę za bardzo pospieszyła się z wychodzeniem na ten świat, oby szybciutko zaczęła normalnie oddychać. Kiedy tylko staniesz na nogi wypisujesz się i jedziesz do niej?

Wada wrodzona przepuklina przeponowa i to jeszcze ciężki przypadek. Moja malinka jedzie do Zabrza.a my mamy się szykować na najgorsze módlcie się za nią błagam

reklama
Do góry