No tak.. może innym razem..
Ja muszę przyznać, że mimo iż synek na alergie na mleko to zrobiłam mu raz dyspense i pozwoliłam zjeść te lody- nawet 4 gałki.. co ciotka skwitowała " ja siedmiolatkowi pozwoliłabym na górę 3" wyszliśmy z 4 i mówię do m.. dobrze ze ona nie pamięta o jego alergi bo by nam nie sprzedała.. ( czyt dała.. bo nigdy nie chce pieniedzy)
tak, że dla mnie to lody grzechu warte.. Ale nie namawiam, bo sama wiesz lepiej co dla Ciebie dobre i szkoda żeby jeszcze m skomentował..
Sama nam ostatnio gorsze dni, więc nie będę pisała weź się w garść.. mamy prawo płakać, marudzić itp..
chociaż nawet m zauważył że ciążę 7 lat temu znosilam super w porównaniu do tej. W terminie, żeby przyspieszyć - wybraliśmy się do wilanowa i kilka godzin spacerowalam..
Teraz to nierealne.. Ale miałam 7 lat mniej i na początku maja były temperatury do 20 stopni.. więc taka różnica.. A w tym roku od 4 miesięcy lato i to rekordowo upalne..
M się śmieje, że skoro nie mogliśmy do Grecji, to Grecja przyjechała do nas.. tylko mu mówię, że basen zapomniała zabrać że sobą i piękne widoki
Kinderbueno gdzie jesteś.. szykujesz nagrodę?