reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Oo tak :) lody z Broku obowiązkowo obecne na każdym festynie. Jutro u nas..

Czy Wy też jesteście coraz bardziej głodne? Nie wiem, ja może z tej frustracji bym cały czas coś jadła.

Chcialabym już urodzić, jestem zmęczona, przestraszona, zestresowana. Mam wrażenie że jestem zdana sama na siebie, że jestem głupia i na pewno coś przeocze, bo skoro musiałam się leczyć długo żeby zajść w ciążę to naprawdę jestem **** owa i to nie może się udać :(

Najbardziej kocham waniliowe.. zjedz jutro i za mnie:) świat jest mały, na festyny zwykle jeździ córka mojej chrzestnej i jej mąż;) no to ich interes na chwile obecną;)

Zacznij czytać ta książkę o wolności.. bo w tyłek nakopię..

A Ty myślisz, że te chipsy oddzielnie jadłam? [emoji1] Został tylko jeden magnum. Nie odżywiam się tak na co dzień, ale znów mam kryzys. Wczoraj biegałam do przychodni po każdym posiłku na pomiar cukru. Wszystko ok. Podobnie krzywa, a ja mimo naprawdę niezłego żywienia i nawadniania mam już 3 ci tydzień ciała ketonowe w moczu 5 czegoś tam, a norma do 0,5 [emoji57] Więc już nie wiem o co chodzi. Byle młodemu nie zaszkodziło.
A o której jesz ostatni posiłek i ile później masz przerwy aż do śniadania?

Dobrze, że złożyliśmy to łóżeczko wcześniej, jeszcze ma szanse się wywietrzyc bo pachnie farbą/lakierem.. napisane, że ekologiczny, ale zapach jest.
Jeszcze mi sąsiadka kazała materac wywietrzyc bo świeżo zapakowany w domu i nie chciałam aby się wkurzył

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ktore maja planowe cc, przygotowujecie plan porodu? Jak tak
, to macie jakiegos gotowca? Bo ja nie moge nic znalezc. Wszystko jest typowo pod porod sn..

Do góry