reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie znam ja mam cukierenkę Kryś i lody tam za..biste od 26 lat
Na rogu narbutta i Kazimierzowskiej.. podobne jedne z najlepszych w Warszawie..
Najlepsze lody świata robi moja chrzestna w broku, gdzie mieszkają moi rodzice.. lodziarnia od nie wiem ilu lat i każdy kto spróbuje mówi że czaderskie.. Ale ciotka biega po wiejskie jaja na wieś bo bez nich nie wyjdą. To stara receptura;)

reklama
Na rogu narbutta i Kazimierzowskiej.. podobne jedne z najlepszych w Warszawie..
Najlepsze lody świata robi moja chrzestna w broku, gdzie mieszkają moi rodzice.. lodziarnia od nie wiem ilu lat i każdy kto spróbuje mówi że czaderskie.. Ale ciotka biega po wiejskie jaja na wieś bo bez nich nie wyjdą. To stara receptura;)
A to wiem gdzie... ale nie byłam no i nie pójdę ;) jak młody starszy ma szkołę to codziennie tamtędy jeżdżę :)

Oo tak :) lody z Broku obowiązkowo obecne na każdym festynie. Jutro u nas..

Czy Wy też jesteście coraz bardziej głodne? Nie wiem, ja może z tej frustracji bym cały czas coś jadła.

Chcialabym już urodzić, jestem zmęczona, przestraszona, zestresowana. Mam wrażenie że jestem zdana sama na siebie, że jestem głupia i na pewno coś przeocze, bo skoro musiałam się leczyć długo żeby zajść w ciążę to naprawdę jestem **** owa i to nie może się udać :(
Ja mam gasyrofazę odkąd zgaga mnie nie męczy aż syrach na wagę będzie we wtorek wleźć...

Oo tak :) lody z Broku obowiązkowo obecne na każdym festynie. Jutro u nas..

Czy Wy też jesteście coraz bardziej głodne? Nie wiem, ja może z tej frustracji bym cały czas coś jadła.

Chcialabym już urodzić, jestem zmęczona, przestraszona, zestresowana. Mam wrażenie że jestem zdana sama na siebie, że jestem głupia i na pewno coś przeocze, bo skoro musiałam się leczyć długo żeby zajść w ciążę to naprawdę jestem **** owa i to nie może się udać :(
Nie jesteś .....owa. Taki okres. Żebyśmy zaczęły o porodzie marzyć [emoji6] Ja kupiłam sobie dziś paczkę lays fromage (nie smakowały mi wyjątkowo, ale zeżarłam) i 3 różne magnum w promocji w biedrze. Żaden z dwóch które zjadłam zamiast obiadu mi nie smakował. Ja apetyt ostatnio mniejszy, ale jak już to na co: burgery, lody makowe, rurki z kremem, kremówki. Jadłabym codziennie. Ale odmawiam sobie 9/10 razy [emoji6] O ile w pierwszej ciąży ziemniaki, frytki, kluski, kwaśne żelki, w drugiej: warzywa, kiełbasa,małosolne i banany, tak teraz zaczęłam od pączków z różą, kończę jak wyżej. Koszmar.

Ja też chyba tych metek nie będę odcinać. Chyba, że zobaczę, że gdzieś tam skórę podrażnia. Bo taka obcięta czasem bardziej drapie niż nieobcięta.
Ja sobie przed chwilą na próbę odcięłam w bluzce ciążowej z lidla [emoji3] Najpierw trochę, potem jak przerywane pokazują. Jak docisnęłam, bardziej czułam te krótsze.

Opowiesc podrecznej to dla mnie jakies nieporozumienie, dawno nie widzialam tak popieprzonego serialu [emoji33] ogolnie mi rowniez ciezko sie skupic w ciazy na ogladaniu filmow, bo ciagle mnie cos rozprasza i za chwile sie lapie na tym, ze nie wiem co sie dzieje na ekranie [emoji5]
ale jednym tchem wciagnelam Dom z papieru, bardzo mi sie podobal, chyba najlepszy z ostatnich seriali jakie ogladalam, ale to trzeba lubic takie klimaty ;)
U mnie pogoda dzisiaj super, aktualnie 23 stopnie, sporo wiatru, az chce sie zyc! To by byla cudowna pogoda na rodzenie i pierwsze spacerki <3
Ja chcialam zobaczyc ten swietny ponoc serial. Zgadzam sie, ze pomysl jest chory i oparty na przemocy seksualnej, tak samo jak Westworld.
Pol dnia mnie nie bylo i do przeczytania 14 stron ;)
Tak na szybko: mam wozek i doszlo prawie do klotni, bo dlugo kolor wybieralam...mam 7dni na ostateczna decyzje kolorystyczna :)

reklama
Żebym mogła zjadłabym wszystko to co wymieniłas na raz. Jak świnka :p
A Ty myślisz, że te chipsy oddzielnie jadłam? [emoji1] Został tylko jeden magnum. Nie odżywiam się tak na co dzień, ale znów mam kryzys. Wczoraj biegałam do przychodni po każdym posiłku na pomiar cukru. Wszystko ok. Podobnie krzywa, a ja mimo naprawdę niezłego żywienia i nawadniania mam już 3 ci tydzień ciała ketonowe w moczu 5 czegoś tam, a norma do 0,5 [emoji57] Więc już nie wiem o co chodzi. Byle młodemu nie zaszkodziło.

Do góry