reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja wczoraj w sklepie usłyszałam od ekspedientki (!) że nie powinnam w tym stanie sama robić takich dużych zakupów bo kto to Pani będzie nosił.
Ale w kolejkę mnie nie wypuściła jako pierwszą mimo że "w ciąży"
Zabiłam wzrokiem i zapytałam czy może jest chętna żeby je za mnie spakować i wnieść do auta.
:-D
Nie była.
Ahahahahaha

Kij jej do tego. Jakby Cię chciała do kasy wziąć to ok. Ale wydawać opinie to mogła sobie darować. Nie każdy ma pomoc i może sobie pozwolić na nierobienie zakupów.

reklama
Kurde ale niby jak sikam to miałam pod kontrolą że mógł zatrzyma
A wód to chyba się nie da przytrzymać co nie? Mimo ściśnięcia miesni

Cześć dziewczyny mam do was pyta je co mam zrobić bo nie wiem A nie mam się kogo zapytać za bardzo A więc

Co mam zrobić jak np pojawi mi się mleko to mam je przez laktator odciągnąć i podać małej chociaż pierwszy tydzień chociaż ja chce karmić butelka ale ja nie wiem za bardzo co mam zrobić z mlekiem które i tak będę musiała odciągnąć proszę o pomoc bo szkoda go wylać do kranu skoro i tak mi się pojawi chociaż te pierwszy tydzień. ?

Ja pierdziele druga ciąża a ja w tej materii tępa jak kopalniany przecinak. Tamten poród to nie zaczynał się wogole jak poród i trwał w dodatku chwilę i młody już byl

reklama
Ale.pod tym kątem jakby patrzeć to chłopy mają przekichane.
Bo najpierw super ekstra życie łóżkowe na wypasie a potem ciąża się zjawia z całym zapleczem wymiotno-dolegliwościowym i często już się kobitka tknąć nie da
:laugh2:
Albo lekarz nie każe, albo coś boli, albo ciągnie i dupa blada
Hihihi
Jeszcze jak ciągnie to dobrze gorzej jak i tego brak ;)

Ostatnia edycja:
Do góry