No u mnie już po buncie 2 latka 5 latka teraz zaczyna się pyskówka 10latka... za chwilę będzie nastolatka... a w dniu 18 ur. pakuje im walizki i poooooszliBuntu 2 latka wogole nie kojarzę.. Ale mój to hnb dziecko to ciągle było trudno bo mega wymagający..
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ale.pod tym kątem jakby patrzeć to chłopy mają przekichane.
Bo najpierw super ekstra życie łóżkowe na wypasie a potem ciąża się zjawia z całym zapleczem wymiotno-dolegliwościowym i często już się kobitka tknąć nie da
Albo lekarz nie każe, albo coś boli, albo ciągnie i dupa blada
Hihihi
Dlatego ja mówię ze trzeba i o niego jakoś zadbać a nie dziwić się ze się związek rozpada albo ze on nie chce kolejnego dziecka... ale masz racje oni tez maja kiepsko.
18grudzien
Hej wstałam o 11:30 więc ten.....
Już ogarnięta jadę kupic coś na obiad, mąż od rana szykuje w piwnicy miejsce na węgiel
Ja nie rodze za miesiąc też fajna data będzie 18.09 2018
Miłego dnia
Papa
Już ogarnięta jadę kupic coś na obiad, mąż od rana szykuje w piwnicy miejsce na węgiel
Miłego dnia
Papa
kasiaczek89pl
A no nie ma lekko, jakoś muszą wytrzymać [emoji16]
Ja to myślę, że gorzej by było jakby faceci musieli nosić ciążowe brzuchy [emoji1] obstawiam, że stekali by 100 razy bardziej niż my [emoji23]
Weź to by było dopiero. Nie no mi szkoda mojego chłopa i choć ogólnie twardziel to nie chciałabym żeby się tak męczył.
kasiaczek89pl
Osiem bez 67 dni
Jak policzyła dokładnie u mnie chyba 9 bo młodsza z 18.11.2009
kasiaczek89pl
Hej wstałam o 11:30 więc ten.....
Miłego dnia
Papa
Póki co żadna dziś nie zgłosiła rodzenia Tobie tez miłego
Przyłączam się nawet obcy ludzie patrzą na mnie litościwym wzrokiemWitaj w klubie matek kaczek !
kasiaczek89pl
Przyłączam się nawet obcy ludzie patrzą na mnie litościwym wzrokiem
Spokojnie na mnie tez. Nawet takie w ciąży. Choć staram się normalnie wyglądać i chodzić między ludźmi [emoji23]
Hej doczytać Was potem bo właśnie próbowałam ale chyba mi poleciało trochę wód płodowych.
Od wczoraj jestem na antybiotyku na tą boleriozy jednak mi ją potwierdzili i przy tym antybiotyku nie wolno karmić więc mała musi mi się jeszcze 12 dni wstrzymać a teraz mi się ciepło zrobiło a za chwilę nie wiem czy to sikanie było czy jeszcze trochę tych wód poszło. Jestem spanikowana . Nie wiem co robić bo mam zaproszonych gości na 17 na urodziny syna. Tort w lodów a sałatkę właśnie robię. Jak coś to można jakiś czas chodzić z takimi skaczącymi się wodami czy to od razu na IP trzeba jechać. Zaraz zacznę tu płakać normalnie. Wszystko mi się pieprzy
Od wczoraj jestem na antybiotyku na tą boleriozy jednak mi ją potwierdzili i przy tym antybiotyku nie wolno karmić więc mała musi mi się jeszcze 12 dni wstrzymać a teraz mi się ciepło zrobiło a za chwilę nie wiem czy to sikanie było czy jeszcze trochę tych wód poszło. Jestem spanikowana . Nie wiem co robić bo mam zaproszonych gości na 17 na urodziny syna. Tort w lodów a sałatkę właśnie robię. Jak coś to można jakiś czas chodzić z takimi skaczącymi się wodami czy to od razu na IP trzeba jechać. Zaraz zacznę tu płakać normalnie. Wszystko mi się pieprzy
reklama
kasiaczek89pl
Hej doczytać Was potem bo właśnie próbowałam ale chyba mi poleciało trochę wód płodowych.
Spokojnie. A może poprostu popuscilas moczu ? Na tym etapie się zdarza. Nawet nieraz po sikaniu choć się wydaje ze pusto i ok i poleci