Jak wody odejdą. A tego raczej nie da się przegapić.Ania pisała że w ciągu 24h trzeba urodzić
reklama
Siki świeże nie powinny wonić jak wonią to pierwsze odwodniony organizm drugie chore nerki lub coś...Kurde nie wiem co robić nie wiem co to było. Wachalam ale przy tej ości płynów jakie się teraz piję to nawet siki nie smierdza
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dobra zobaczymy jak to będzie w praniu ale dziękuję za info każda porada jest przydatna. Zapytam się też tych babeczek które będą się mną opiekowały i dzidzia w pierwszy tydzień po narodzinach . Z TEGO co pamiętam to nie tylko ja nie chciałam karmić piersią tylko też tutaj na forum tutaj był ale już nie pamiętam kto[emoji849][emoji39]
Nie wiem czy @Bajdelka35 i @GoJ ( jak coś pomyliłam to nie obrazić się)
Jak nie chcesz karmić cyckiem to albo ściągaj do butli albo do zlewu.Cześć dziewczyny mam do was pyta je co mam zrobić bo nie wiem A nie mam się kogo zapytać za bardzo A więc
Co mam zrobić jak np pojawi mi się mleko to mam je przez laktator odciągnąć i podać małej chociaż pierwszy tydzień chociaż ja chce karmić butelka ale ja nie wiem za bardzo co mam zrobić z mlekiem które i tak będę musiała odciągnąć proszę o pomoc bo szkoda go wylać do kranu skoro i tak mi się pojawi chociaż te pierwszy tydzień. ?
Coś ściągać musisz bo się zapalenia nabawisz...Ale też bym chciała zahamować tą produkcję mleka to w jaki sposób?
KatarzynaCarmen
No właśnie nie chce karmić piersią ale chodzi mi o to pierwsze mleko te które się pojawi odrazu i warto je odrazu podać małej bo szkoda zlew karmić moim mlekiem które i tak będę miała w cycu [emoji41] no i kurde nie wiem [emoji15]Jak nie chcesz karmić cyckiem to albo ściągaj do butli albo do zlewu.
@Bajdelka35. też butelkowaDobra zobaczymy jak to będzie w praniu ale dziękuję za info każda porada jest przydatna. Zapytam się też tych babeczek które będą się mną opiekowały i dzidzia w pierwszy tydzień po narodzinach . Z TEGO co pamiętam to nie tylko ja nie chciałam karmić piersią tylko też tutaj na forum tutaj był ale już nie pamiętam kto[emoji849][emoji39]
KatarzynaCarmen
Aha czyli tak czy inaczej muszę ściągnąć mleko A żeby się nie zmarnowali podam to mojej córce. [emoji106] dzięki [emoji6]Coś ściągać musisz bo się zapalenia nabawisz...
KatarzynaCarmen
@Bajdelka35 zgłoś się w sprawie mleka z cyca co będziesz robić? Wylewać do kranu czy dawać dzidziusiowi?
reklama
Ty goń się ja cyckowa póki będzie się nażerał niech żre cyca a ty mi się tu pieprzyć z butelkami każeszNie wiem czy @Bajdelka35 i @GoJ ( jak coś pomyliłam to nie obrazić się)