reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie chwal dnia przed zachodem slonca, ani swojego samopoczucia przed wstaniem z lozka... niby fajnie spalam, ale senna jestem, bo u nas dziwna pogoda, bez slonca, ale duszno...
Biodra i miednica bola przy kazdym ruchu- chodze jak kaczka i nie jakies tam mlode i zwawe kaczatko, a kaczorra ;)
No nic, cala nadzieja w tym, ze w lesie bedzie lepsze powietrze i nie bede miec uczucia, ze sie zaraz udusze.

Witaj w klubie matek kaczek !

reklama
Dzień dobry :)Moja babcia też ma nadwagę i cukrzycę, a wpierdziela ciasta itp. Straszę ją, że jej nogi zgniją i odpadną, ale nawet to na nią nie działa [emoji12]

Tłumaczenie nic nie da . Jak mojej matce która żywi się kiełbasa , chlebem, pulpetem ze słoika i jakaś oranżada. Plus kawa 6*i papieros 20+ dziennie. I wiecznie : patrz jak schudłam napewno mam raka , ale słaba jestem , blada, zoladek mnie boli .... ale niemiło wyglądam aż zielona jestem ... no aż się nie chce słuchać

Hej dziewczyny . Co za beznadziejna pogoda dziś :/ strasznie ospala jestem i nic mi się nie chce. Dobrze, że wczoraj ugotowałam obiad na 2 dni to S chociaż będzie miał co zjeść jak wróci z pracy [emoji6]

Ja z kolei nie mogę doczekać się wtorku bo wybieram się na usg [emoji16]dowiem się co tam u młodego i jak się ma sytuacja z nieszczesna pepowina.

Moja babcia też ma cukrzycę i oczywiście tez wpierdziela ciasta aż jej się uszy trzęsą [emoji16]więc też jest ryzyko, że jej odpadna nogi

Opowiesc podrecznej to dla mnie jakies nieporozumienie, dawno nie widzialam tak popieprzonego serialu [emoji33] ogolnie mi rowniez ciezko sie skupic w ciazy na ogladaniu filmow, bo ciagle mnie cos rozprasza i za chwile sie lapie na tym, ze nie wiem co sie dzieje na ekranie [emoji5]
ale jednym tchem wciagnelam Dom z papieru, bardzo mi sie podobal, chyba najlepszy z ostatnich seriali jakie ogladalam, ale to trzeba lubic takie klimaty ;)
U mnie pogoda dzisiaj super, aktualnie 23 stopnie, sporo wiatru, az chce sie zyc! To by byla cudowna pogoda na rodzenie i pierwsze spacerki <3

Hej dziewczyny . Co za beznadziejna pogoda dziś :/ strasznie ospala jestem i nic mi się nie chce. Dobrze, że wczoraj ugotowałam obiad na 2 dni to S chociaż będzie miał co zjeść jak wróci z pracy [emoji6]

Ja z kolei nie mogę doczekać się wtorku bo wybieram się na usg [emoji16]dowiem się co tam u młodego i jak się ma sytuacja z nieszczesna pepowina.

Moja babcia też ma cukrzycę i oczywiście tez wpierdziela ciasta aż jej się uszy trzęsą [emoji16]więc też jest ryzyko, że jej odpadna nogi

Hej. My tez tu ospale coś dziś ...

Ale.pod tym kątem jakby patrzeć to chłopy mają przekichane.
Bo najpierw super ekstra życie łóżkowe na wypasie a potem ciąża się zjawia z całym zapleczem wymiotno-dolegliwościowym i często już się kobitka tknąć nie da
:laugh2:
Albo lekarz nie każe, albo coś boli, albo ciągnie i dupa blada
Hihihi
A no nie ma lekko, jakoś muszą wytrzymać [emoji16]

Ja to myślę, że gorzej by było jakby faceci musieli nosić ciążowe brzuchy [emoji1] obstawiam, że stekali by 100 razy bardziej niż my [emoji23]

reklama
Do góry