Hihy śmichy uNas się dwa razy potwierdziło teraz urodzę małpę...Moja teściowa by ci powiedziała.. dzidziuś się z włosami urodzi
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dziewczyny A ja mam za to napady głodu jak przez całą ciaza nic nie jadłam to teraz bym jadła i jadła to nie normalne albo normalne dzidzia potrzebuje więcej energii. Jejku niech szybko mijają te 3 tygodnie [emoji847] też tak macie ?
18grudzien
Że co? Tylko nie mów że to jakaś patologia? EhhhChyba żałobę srednio przechodzi bo już skarży ratowników ze jej dzieci sie potopily....
A kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...Że co? Tylko nie mów że to jakaś patologia? Ehhh
18grudzien
Jejku mnie zgaga zabija GoJ niesprawiedliwe że tobie już przeszło, w każdej ciąży miałam zgage i wszystkie dzieci urodzone z mega długimi włosami te też będzie z włosami bo na usg widać dokładnie już lekarz drugi raz mi pokazywał i faktycznie takie niteczki od głowy odstaja
Ja jestem Wioleta
Już u mamy dzieci wybawione dobrze ze było dużo wody bo szło paść trupem i zemdlec taki skwar już nie pamiętam kiedy takie lato było
Ja chcę już wrzesień, swoje seriale, rytm dnia i spokój
Ja jestem Wioleta
Już u mamy dzieci wybawione dobrze ze było dużo wody bo szło paść trupem i zemdlec taki skwar już nie pamiętam kiedy takie lato było
Ja chcę już wrzesień, swoje seriale, rytm dnia i spokój
Może dziś pogoda bólowa?To ja też tak z.lekka się dołącze do narzekających. Dla odmiany.
No ale coś mnie plecy bolą.
Albo kluska nerw uciska albo źle spałam. Albo to i to plus moja robota przy zdjęciach przez ostatnie 3 dni wychodzi....
Tak czy siak bolą
KOGOŚ JESZCZE COŚ BOLI?
18grudzien
Bardzo jej współczuję naprawdę nie wyobrażam sobie takiej tragediiA kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...
Chloe.Chloe
A ja mam zerowy poziom energii. Na zakupach z siostrzenica bylam jakies 2-3 h i strasznie sie zmeczylam. Nie mam sily sie wykapac, a jeszcze obiad trzeba zrobic i dziaiaj szwagier bedzie pomagal szafe przestawiac to trzeba z niej wszystko wyjac...plus taki, ze kat dla malego zaczniemy na powaznie organizowac, a jutro jedziemy po wozek.
Leze juz godzine a sil nadal brak: za to Leos sie co chwile wypietrza .
@RooibosGirl dzieki za linka. Moze takie sobie sprawie, bo balam sie czy dobre, ale skoro chwalisz to tylko brac. Na razie dzialam z normalnym zelazkiem, ale jak wroce do pracy to moje bluzeczki i sukieneczki ogarne lepiej tym parowym. Kiedys laska z bloga polecala steammaster lub cos podobnego za tysiaka, ale to kupa kasy jak za zelazko i nie moglam sie zdecydowac.
Leze juz godzine a sil nadal brak: za to Leos sie co chwile wypietrza .
@RooibosGirl dzieki za linka. Moze takie sobie sprawie, bo balam sie czy dobre, ale skoro chwalisz to tylko brac. Na razie dzialam z normalnym zelazkiem, ale jak wroce do pracy to moje bluzeczki i sukieneczki ogarne lepiej tym parowym. Kiedys laska z bloga polecala steammaster lub cos podobnego za tysiaka, ale to kupa kasy jak za zelazko i nie moglam sie zdecydowac.
reklama
18grudzien
Mnie nie boli mnie upał wykancza!!!! I czegoś mi brakuje moja mama czyści cifem kafle a ja upajam się zapachem jakby nie wiem co to było?! I nie nie byłam uzależniona kiedyś także nie wiem o co chodzi.Może dziś pogoda bólowa?
KOGOŚ JESZCZE COŚ BOLI?