reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jejku mnie zgaga zabija GoJ niesprawiedliwe że tobie już przeszło, w każdej ciąży miałam zgage i wszystkie dzieci urodzone z mega długimi włosami te też będzie z włosami bo na usg widać dokładnie już lekarz drugi raz mi pokazywał i faktycznie takie niteczki od głowy odstaja

Ja jestem Wioleta

Już u mamy dzieci wybawione dobrze ze było dużo wody bo szło paść trupem i zemdlec taki skwar już nie pamiętam kiedy takie lato było

Ja chcę już wrzesień, swoje seriale, rytm dnia i spokój

A ja mam zerowy poziom energii. Na zakupach z siostrzenica bylam jakies 2-3 h i strasznie sie zmeczylam. Nie mam sily sie wykapac, a jeszcze obiad trzeba zrobic i dziaiaj szwagier bedzie pomagal szafe przestawiac to trzeba z niej wszystko wyjac...plus taki, ze kat dla malego zaczniemy na powaznie organizowac, a jutro jedziemy po wozek.
Leze juz godzine a sil nadal brak: za to Leos sie co chwile wypietrza ;).
@RooibosGirl dzieki za linka. Moze takie sobie sprawie, bo balam sie czy dobre, ale skoro chwalisz to tylko brac. Na razie dzialam z normalnym zelazkiem, ale jak wroce do pracy to moje bluzeczki i sukieneczki ogarne lepiej tym parowym. Kiedys laska z bloga polecala steammaster lub cos podobnego za tysiaka, ale to kupa kasy jak za zelazko i nie moglam sie zdecydowac.

reklama
Do góry