reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A mnie tak naszła refleksja. Pisze z Wami od marca, prawie codziennie. Jakbyście byli chłopakami to już dawno byśmy byli na randce ( wszystkich swoich facetów od liceum poznawałam przez internet)

A w większości z Was nawet nie znam imion[emoji23][emoji23][emoji23]

Jak się nazywacie anonimowe matki?

Ja jestem Justyna :)
Ja Ania ale pewnie się domyślilyscie [emoji6]

A jakie masz to parowe- bo ja troche na takie choruje tylko nie wiem jakie wybrac i jakie sie sprawdzi?
Takie mam Link do: Żelazka Philips Parownica Steam&Go GC332/87 od 346,00 zł - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Trochę często trzeba dolewać wody, ale to chyba jedyny minus. Ostatnio udało mi się idealnie wyprasować tym bundeswerę S., a myślałam, że nie poradzi sobie z takim grubym materiałem. I można nim spokojnie wyprasować ciuch z nadrukiem albo inne elementy z tworzywa, które zwykłe żelazko mogłoby uszkodzić :)

Miałam iść spać ale jeszcze jak zwykle mi się nie chce

Myślę ciągle o tej matce co jej trójka dzieci się utopila w Bałtyku Ehhhh co ona musi czuć aż normalnie nie wyobrażam sobie, a w ogóle już chyba 3 lata minęły od tej tragedii co ojciec zapomniał że wiezie córkę w samochodzie i poszedł do pracy strasznie to przeżywałam i myślałam o tym do tej pory siedzi mi to w głowie Ehhhh
Chyba żałobę srednio przechodzi bo już skarży ratowników ze jej dzieci sie potopily....

reklama
Do góry