reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jejku mnie zgaga zabija GoJ niesprawiedliwe że tobie już przeszło, w każdej ciąży miałam zgage i wszystkie dzieci urodzone z mega długimi włosami te też będzie z włosami bo na usg widać dokładnie już lekarz drugi raz mi pokazywał i faktycznie takie niteczki od głowy odstaja

Ja jestem Wioleta

Już u mamy dzieci wybawione dobrze ze było dużo wody bo szło paść trupem i zemdlec taki skwar już nie pamiętam kiedy takie lato było

Ja chcę już wrzesień, swoje seriale, rytm dnia i spokój
No mnie nikt nie mówił czy widać kłaki czy nie widać ale ja urodziłam się włochata stary mój też i obaj poprzedni synowie mimo że jeden jasny blondas... obstawiam teraz czarnego zarośniętego mamuta ;)

reklama
Mowicie, ze moje dziecko bedzie lyse, bo nie mam zgagi? To zreszta jest wielce prawdopodobne, bo moja siostra byla do roku lysa jak kolano i siostrzenica tez...dobrze ze to chlopak to brak wlosow nie jest taki dojmujacy.

Mowicie, ze moje dziecko bedzie lyse, bo nie mam zgagi? To zreszta jest wielce prawdopodobne, bo moja siostra byla do roku lysa jak kolano i siostrzenica tez...dobrze ze to chlopak to brak wlosow nie jest taki dojmujacy.
Nie wiem ja mówię że u mnie to akurat że zgaga i włochy się potwierdza ale czy to ma faktycznie jakiekolwiek związek to wątpię...

reklama
Do góry