reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jessssu oby nie ;)Taki ładny chyba brzydszy nie będzie??
20180505_112448.jpg

Załączniki

• 20180505_112448.jpg
    20180505_112448.jpg
    554,7 KB · Wyświetleń: 338
A ja mam zerowy poziom energii. Na zakupach z siostrzenica bylam jakies 2-3 h i strasznie sie zmeczylam. Nie mam sily sie wykapac, a jeszcze obiad trzeba zrobic i dziaiaj szwagier bedzie pomagal szafe przestawiac to trzeba z niej wszystko wyjac...plus taki, ze kat dla malego zaczniemy na powaznie organizowac, a jutro jedziemy po wozek.
Leze juz godzine a sil nadal brak: za to Leos sie co chwile wypietrza ;).
@RooibosGirl dzieki za linka. Moze takie sobie sprawie, bo balam sie czy dobre, ale skoro chwalisz to tylko brac. Na razie dzialam z normalnym zelazkiem, ale jak wroce do pracy to moje bluzeczki i sukieneczki ogarne lepiej tym parowym. Kiedys laska z bloga polecala steammaster lub cos podobnego za tysiaka, ale to kupa kasy jak za zelazko i nie moglam sie zdecydowac.
Chyba nie warto przepłacać jeśli nie chcesz tego używać na skalę przemysłową ;) Do prywatnego użytku w pełni wystarczy. Krążyłam i krązyłam wokół tej parownicy z Philipsa i w końcu zaryzykowałam, chociaż serio bałam się że to będzie głupi gadżet, który okaże się mało praktyczny i trafi na dno szafy po paru użyciach. A tu niespodzianka: to działa i nawet mogę z czystym sumieniem polecać.

Ja to pisze z przymrozeniem oka :) nie bede zla jak bedzie miec wloski -maz z rodziny wlochatych pochodzi ;)
Dopóki facet nie ma owłosienia gęstego jak wycieraczka do butów to jest ok, a takich agentów też już widziałam. Mieliśmy znajomego, który przekupował kolegów piwem, żeby golili mu plecy haha :D

Że co? Tylko nie mów że to jakaś patologia? Ehhh
Nie znam szczegółów jakie to środowisko. Dzis na każdej stacji wypowiadał się pełnomocnik rodziny ze byl na miejscu i ustalają czy tragedia stała się po stronie zakazu (tam jest znak zakazu) bo tu o metry chodzi. wg matki to że ona zostawiła na chwilę dzieci ( i poszła do dwulatka bo siku chcialo) to ratownicy powinni upilnowac jej dzieci. Stąd złożony pozew do prokuratury na zaniedbanie ratowników. A czytalam ze kapal i sie za znakiem zakaz kąpieli bo przy falochronach przy dużych falach w części niestrzezonej z czerwoną flagą. Sąd ustali czy takie były fakty. A tak prywatnie to uwazam ze stałą się tragedia straszna- jeszcze ciał nie wylowili a oni już skarżą innych bo wszyscy w koło winni tylko nie rodzice...

Mnie zaczęło bolec gardło :(
Pospalam i wstaje się napić a tu taki ból :(
'
Jak mnie zaczyna boleć gardło to zaraz biegne przepłukać je wodą z solą. Raz naprawdę miałam wrażenie, że znowu się przeziębiłam, ale po płukaniu minęło jak ręką odjął. Aż się dziwię, ze jakaś głupia sól tak mi pomaga.

reklama
A kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...
Ale to nie jest powód żeby ratowników ciągnąć po sądach za własne zaniedbanie. Niewinni ludzie mają teraz przechodzic przez traume tylko dlatego ze ktoś próbuje swój bol zagłuszyć...

Do góry