KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
A ja też nie powiem [emoji40]mojego imienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się nawet nie opłaca prasować. Na lato się wycfanilam i polòwki męża wieszam na wieszakach. Bo się wszystko gnie jak tylko złoże. Zima w ogóle nie ogarniam polowek , bo chodzi w swetrach lub koszulach długich. W sumie opłaca mi się tylko prasować spodnie [emoji16]Ja naszych tez nie prasuje zaraz po praniu. Tylko rano przed założeniem i wtedy mam idealnie prosto i czasu więcej
Choć ostatnio wybieram i z szafy takie rzeczy których nie trzeba prasować
KatarzynaA mnie tak naszła refleksja. Pisze z Wami od marca, prawie codziennie. Jakbyście byli chłopakami to już dawno byśmy byli na randce ( wszystkich swoich facetów od liceum poznawałam przez internet)
A w większości z Was nawet nie znam imion[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się nazywacie anonimowe matki?
Ja jestem Justyna
Czytałam żeby odpuścić publiczny basen na tym etapie ciąży.
Co do bólu mnie nasilony ból spojenia łonowego wrócił... i nie wiem jak urodzę
A jakie masz to parowe- bo ja troche na takie choruje tylko nie wiem jakie wybrac i jakie sie sprawdzi?Też tak robię, chyba że coś naprawdę wygląda jak wyjęte psu z gardła. Co innego trochę poprawić na szybko a co innego prasować takiego wygniota od zera
Pierwszą turę ubranek dla małej prasowałam normalnym żelazkiem, a teraz część zwykłym żelazkiem, a część małym parowym, bo szybciej i wygodniej... Tym parowym to ja moge jeszcze długo prasować ubranka, lubię je, nieraz mnie uratowało. I przyznam się, że np. koszuli nie umiem wyprasować zwykłym żelazkiem, a tym parowym kopytkiem to żaden