Adell1994
Fanka BB :)
Dobrze wiedzieć to ja już nie czekam na opadnięcie brzucha bo może w ogóle to nie nastąpiNo ja jestem namacalnym dowodem. W żadnej mi nie opadł choć czekałam na to i czekałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedzieć to ja już nie czekam na opadnięcie brzucha bo może w ogóle to nie nastąpiNo ja jestem namacalnym dowodem. W żadnej mi nie opadł choć czekałam na to i czekałam.
Ja też...mega spiny brzucha niestety jeszcze nie odpuściło. Wiązadła mnie ciągną...ehhh a gdzie tu jeszcze miesiąc. Dziś mam ktg oby było wszystko dobrzeAleż mam dzisiaj paskudną noc, dawno tak nie miałam . Obudziłam się o 1 na siku i tak się przekładam z boku na bok do teraz .
Coś w tym jest jakby opadł to by było - A nie mówiłam opadł i urodziłaś A prawda jest taka że każda z nas urodzić musiNie ma co wysłuchiwać ludzi.
Mamy XXI wiek, przecież to oczywiste że każdy organizm jest inny i ciąża u każdego inaczej może przebiegać.
Ludzie chyba chcą sobie dodać animuszu wygłaszaniem takich poglądów.
A nuż się sprawdzi i będzie że "faktycznie miała rację"
Pff
He he to takie zabobony ja za to pierwsze 3 miesiące mogłam jeść tylko czekoladę i co , chłopakW pierwszej ciąży dopóki nie miałam płci potwierdzonej to gadali mi, że pewnie będzie dziewczynka. Bo widać to po mnie.
(Czytaj: O boszszszsz.... ale ci krost na buzi wywaliło, pewno dziewczynka bo dziewczynki.zabierają urodę)
Okazało się że syn.
To co mówili ? No ładny taki to i urodę zabrał......
Hahaha idiotyzm
Przy drugiej buzia jak u dziecka, gładziutka. Też syn.
Przy trzeciej od nowa Armagedon na.twarzy przez.pierwsze miesiące.
No.to niby dziewczynka nie ? Ale.znów na słodkie nie miałam apetytu to mieli zagwozdkę. No bo jak można nie jeść cukierków tylko musztardę i urodzić dziewczynkę ????
Wahadełkiem nad brzuchem jej pomyrdaj od razu będzie wiadomo kto tam mieszka..Wiem.że zabobony.
Dlatego całkiem.tego nie rozumiem.
Mam koleżankę w ciąży. Ona najpierw jadła wędliny tylko, teraz znów tylko nutella i mleko.
Rodzi na grudzień. Jeszcze nie.Wiemy jaka płeć ale ja nie wpadłam na pomysł typowania płci "bo u mnie to......"
Nie lubię.Jak ludzie komentują mnie więc i ja nie komentuje nikogo.
Proste
takim z łancuszka i obraczki.....Wahadełkiem nad brzuchem jej pomyrdaj od razu będzie wiadomo kto tam mieszka..
Wahadełkiem nad brzuchem jej pomyrdaj od razu będzie wiadomo kto tam mieszka..
Mnie opadł z miesiąc temu i jeszcze nie urodziłam ;pMi właśnie wszyscy gadają , jeszcze długo nie urodzisz brzuch masz tak wysoko . Ale coś słyszałam że nie każdej kobiecie opada brzuch do porodu .