reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Czy wy też się tak pocicie ?
Obudziłam się dzisiaj i normalnie pot mi spływał po plecach, a wydawało mi się że wcale nie jest jakoś super gorąco .
A bierzesz leki na tarczyce? Bo po nich tez się mocno poci
Adell1994
To ja mam otwarte okno zazwyczaj całą noc i niby jest chłodno w pokoju .U mnie chłodno w nocy.
Co prawda nadal śpię pod kocykiem a nie.kołdrą ale okno na noc tylko uchylone jest.
Przy otwartym zimno jest.
Także mi.Nie doskwiera to
ALE ja pije też jakieś.marne ilości więc w.sumie nie jestem żadnym miernikiem dobrym
Adell1994
Nie, nie biorę właśnie żadnych leków .A bierzesz leki na tarczyce? Bo po nich tez się mocno poci
@StarAnia mój dziś też drzwi szuka i też uważam to za cholernie nieprzyjemne...
Coś mądrego jeszcze miałam pisać ale jak zwykle szlag mi myśl trafił...
A ja się już póki co nie pocę... W nocy to nawet zimno w sensie okno otwarte a ja pod kołdrą. W dzień znośnie. Także spoko. Niech już cieplej nie będzie do przyszłego roku.
Generalnie teraz poza tym że boli czuję sie (mówię szeptem) nieźle...
Coś mądrego jeszcze miałam pisać ale jak zwykle szlag mi myśl trafił...
A ja się już póki co nie pocę... W nocy to nawet zimno w sensie okno otwarte a ja pod kołdrą. W dzień znośnie. Także spoko. Niech już cieplej nie będzie do przyszłego roku.
Generalnie teraz poza tym że boli czuję sie (mówię szeptem) nieźle...
xnightfall94
Hej, właśnie was doczytałam, my wczoraj w biegu jak zawsze, żadnego prasowania oczywiście nie zrobiłam
Po wizycie okej :-) mały główkowo ułożony szyjka długa zamknięta , mogę dalej skakać 2200 wazy, czyli akurat. Lekarz mówi, że bije tak na 3500 i mówi, że dobrze, bo po co mi więcej pchać magnez mam dalej brac, następna wizyta 11 września, to będzie tak 37 tydzień i wtedy gbs do pobrania. I mówi, że wtedy tez o porodzie porozmawiamy, żebym za wcześnie do szpitala nie pojechała i w ogole. Fotki nie mam, bo maluch do mojego kręgosłupa przytulony twarzyczka:-)
Spontanicznie wczoraj odebraliśmy wozek, bazę i fotelik :-) mój S.wczoraj o 23 składał ten wózek, ale dobrze, bo teraz stoi i się wietrzy, bo ma taki specyficzny zapach.
Dzisiaj przychodzi szafa, nie wiem, kiedy będzie złożona, ale mam nadzieję, że szybko, bo mam dosyć wszędzie tych kartonów.
Po wizycie okej :-) mały główkowo ułożony szyjka długa zamknięta , mogę dalej skakać 2200 wazy, czyli akurat. Lekarz mówi, że bije tak na 3500 i mówi, że dobrze, bo po co mi więcej pchać magnez mam dalej brac, następna wizyta 11 września, to będzie tak 37 tydzień i wtedy gbs do pobrania. I mówi, że wtedy tez o porodzie porozmawiamy, żebym za wcześnie do szpitala nie pojechała i w ogole. Fotki nie mam, bo maluch do mojego kręgosłupa przytulony twarzyczka:-)
Spontanicznie wczoraj odebraliśmy wozek, bazę i fotelik :-) mój S.wczoraj o 23 składał ten wózek, ale dobrze, bo teraz stoi i się wietrzy, bo ma taki specyficzny zapach.
Dzisiaj przychodzi szafa, nie wiem, kiedy będzie złożona, ale mam nadzieję, że szybko, bo mam dosyć wszędzie tych kartonów.
U
użytkownik 180176
Gość
Ja to smjerdze nieustannie.Czy wy też się tak pocicie ?
Obudziłam się dzisiaj i normalnie pot mi spływał po plecach, a wydawało mi się że wcale nie jest jakoś super gorąco .
Angelika89
Ja sie strasznie poce, niby chlodniej i otwarte okno cala noc, a mi i tak goraco. W dzien zreszta tez mi goraco i nawet pytam meza i syna czy im tez, a oni, ze nie wlasnie przyszedl kurier z prezentem od nowonarodzonego braciszka dla starszaka, chcemy po powrocie ze szpitala mu dac na zapoznanie i takie troche "przekupstwo", zeby wiedzial, ze nowy brat jest fajnyTo ja mam otwarte okno zazwyczaj całą noc i niby jest chłodno w pokoju .
U
użytkownik 180176
Gość
Śmierdzę nie smjerdze [emoji16]Ja to smjerdze nieustannie.
reklama
Mama7
No właśnie nie ale ja ogólnie rzadko kiedy rzygam i naprawdę z reguły nie piję w ogóle alkoholu. Więc nie wiem co to miało wtedy być. Bunt chyba
Może musiałaś mega wyluzować..