kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Są takie aplikacje z przypomnieniem o piciu wody podobno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda zgadzam się w 100% , jak w ciągu dnia jest miło, spędza się czas na rozmowie, jakiś buziaczek w przelocie, komplement czy przytulenie to kobieta czuje się doceniona i wtedy jest tak jak ma byćNo to tak jak Ci pisałam. Ze u kobiety gra wstępna trwa cały dzień. A nie przyjdzie zarucha i pójdzie bez słowa ... dla mnie coś takiego to porażka .
To ja już 1.5 l obrocilam od ranaWy tyle pijecie tej wody .......
Ja od rana męcze szklankę 300ml wody z elektrolitami.
Wypiłam 4 łyki
I pół kubka kawy z mlekiem , tiaaa
Ja się w kucyki mega wkręciłam. Chłopcy mieli wszystkie pluszaki z tego i figurki i pościel szał był... Teraz mają jazdy na FNAF a to kuźwa z chin sprowadzają i czekamy już od 27 lipca na dwa pluszaki.
No na Pulsie 2 w Juniorze 2x dziennie.A to jeszcze w ogóle jest w tv?!
Nie, normalnie moja buzia jest trzy razy mniejsza. Mam większe oczy, mniejsze usta. A teraz jakby ktoś napompował.No to mniej więcej u nas o to chodzi... Czasami jest seks bo w sumie gdzie on ma pójść? A dla mnie ważniejsze jest np żeby porozmawial najpierw ze mną jak z człowiekiem, albo przytulił, żebyśmy spędzili trochę czasu razem...
Ania nogi faktycznie spuchniete, i jak swędzi to lepiej ze zrobisz te badania. Ame na buzi dobrze wyglądasz
Jakby ci serce nap...ło jakby miało gardłem wyjść to choćbyś rzy..ła tą wodą piłabyś tak jak jaWy tyle pijecie tej wody .......
Ja od rana męcze szklankę 300ml wody z elektrolitami.
Wypiłam 4 łyki
I pół kubka kawy z mlekiem , tiaaa
Prawda zgadzam się w 100% , jak w ciągu dnia jest miło, spędza się czas na rozmowie, jakiś buziaczek w przelocie, komplement czy przytulenie to kobieta czuje się doceniona i wtedy jest tak jak ma być
Mój mąż to ogólnie ma bardzo małe libido . Trochę mi to czasem doskwiera. Teraz w ciąży to wygladam jak slonica i myślę, że totalnie go nie kręcę :/ Mam nadzieję, że po ciąży wszystko wróci do normy ...Prawda zgadzam się w 100% , jak w ciągu dnia jest miło, spędza się czas na rozmowie, jakiś buziaczek w przelocie, komplement czy przytulenie to kobieta czuje się doceniona i wtedy jest tak jak ma być