reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No to tak jak Ci pisałam. Ze u kobiety gra wstępna trwa cały dzień. A nie przyjdzie zarucha i pójdzie bez słowa ... dla mnie coś takiego to porażka .
Prawda :) zgadzam się w 100% , jak w ciągu dnia jest miło, spędza się czas na rozmowie, jakiś buziaczek w przelocie, komplement czy przytulenie to kobieta czuje się doceniona i wtedy jest tak jak ma być ;)

Ja się w kucyki mega wkręciłam. Chłopcy mieli wszystkie pluszaki z tego i figurki i pościel szał był... Teraz mają jazdy na FNAF a to kuźwa z chin sprowadzają i czekamy już od 27 lipca na dwa pluszaki.

U mnie narazie spokój. Naukowe rzeczy i eksperymenty je kręcą. No może te jednorożce jakieś ale to tylko gadżety. Nie oglądają nic z tym.

No to mniej więcej u nas o to chodzi... Czasami jest seks bo w sumie gdzie on ma pójść? A dla mnie ważniejsze jest np żeby porozmawial najpierw ze mną jak z człowiekiem, albo przytulił, żebyśmy spędzili trochę czasu razem...

Ania nogi faktycznie spuchniete, i jak swędzi to lepiej ze zrobisz te badania. Ame na buzi dobrze wyglądasz :)
Nie, normalnie moja buzia jest trzy razy mniejsza. Mam większe oczy, mniejsze usta. A teraz jakby ktoś napompował.

Prawda :) zgadzam się w 100% , jak w ciągu dnia jest miło, spędza się czas na rozmowie, jakiś buziaczek w przelocie, komplement czy przytulenie to kobieta czuje się doceniona i wtedy jest tak jak ma być ;)

Tak samo oni potrzebują naszego zainteresowania. Tak jakbyśmy cały dzień miały go w nosie a potem tylko chodź bo mi się ruchac chce i po zaraz wypad . I znów zero zainteresowania. Wbrew pozorom faceci tez potrzebują zainteresowania swoją osoba , problemami , potrzebami a nie tylko słuchania o ciąży, dziecku albo poprostu całkowitego odstawienia na bok.

Mój mąż to ogólnie ma bardzo małe libido . Trochę mi to czasem doskwiera. Teraz w ciąży to wygladam jak slonica i myślę, że totalnie go nie kręcę :/ Mam nadzieję, że po ciąży wszystko wróci do normy ...

reklama
Mój jest spoko w ciągu dnia, więc „zasłużył” wieczorem, ale ja po prostu czasem nie mam takiej potrzeby, ani ochoty, a nie będę się zmuszać, musi mnie też zrozumieć.
U mnie tez ciężko z piciem wody.

Do góry