reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja to rozumiem ze facet potrzebuje i po tylu latach w związku rozumiem ze i ta sfera jest ważna. Oczywiście jak nie wolno to nie wolno. Zmuszać tez się nie wolno. Ale jeżeli się układa ok w związku i nie ma całej masy problemów i kłopotów na głowie, to myśle ze seks jest takim łączącym, ważnym aktem... wiadomo da się życ bez. Ale nawet na naukach przedślubnych mówili nam ze nic tak nie zbliża jak miłość fizyczna, bliskość i pieszczoty.
Jak jest coś nie tak w małżeństwie to i seks nie jest taki jak być powinien.

Jak jest coś nie tak w małżeństwie to i seks nie jest taki jak być powinien.

Dokładnie. Wiadomo ze nie. Znam pełno kobiet które nie lubią tego i traktują jak przykry obowiązek właśnie dlatego ze w małżeństwie coś nie gra. I to nie musi być wielki zgrzyt , problem. Czasem zamiatanie pod dywan właśnie problemów...

To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci :D już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz :D a on, że nie, że on go lula do snu :D i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę :p wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie :)
Mój też zawsze mówi że mały to się tam kołysa i lepiej mu się zasypia :D
Tyle że mi chęci nie brakuje więc mój S. zadowolony :)

No to mniej więcej u nas o to chodzi... Czasami jest seks bo w sumie gdzie on ma pójść? A dla mnie ważniejsze jest np żeby porozmawial najpierw ze mną jak z człowiekiem, albo przytulił, żebyśmy spędzili trochę czasu razem...

Ania nogi faktycznie spuchniete, i jak swędzi to lepiej ze zrobisz te badania. Ame na buzi dobrze wyglądasz :)

No to tak jak Ci pisałam. Ze u kobiety gra wstępna trwa cały dzień. A nie przyjdzie zarucha i pójdzie bez słowa ... dla mnie coś takiego to porażka .

reklama
Do góry