Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Czyli masz date porodu okreslona w zasadzie bez roznieznosci.12 września, ale w kartę ciąży mam wpisany termin z tych wogole pierwszych usg i to jest 14 września.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli masz date porodu okreslona w zasadzie bez roznieznosci.12 września, ale w kartę ciąży mam wpisany termin z tych wogole pierwszych usg i to jest 14 września.
Mój jest spoko w ciągu dnia, więc „zasłużył” wieczorem, ale ja po prostu czasem nie mam takiej potrzeby, ani ochoty, a nie będę się zmuszać, musi mnie też zrozumieć.
U mnie tez ciężko z piciem wody.
Mój mąż to ogólnie ma bardzo małe libido . Trochę mi to czasem doskwiera. Teraz w ciąży to wygladam jak slonica i myślę, że totalnie go nie kręcę :/ Mam nadzieję, że po ciąży wszystko wróci do normy ...
I na akcje serca-reguluje. Mi jeszcze przed ciaza kazal brac kardiolog i podtrzymal zalecenie.Brałam przed w trakcie ciąży i brać będę korzystnie wpływa na układ nerwowy.
Dokładnie.I na akcje serca-reguluje. Mi jeszcze przed ciaza kazal brac kardiolog i podtrzymal zalecenie.
Ja w sumie sama nie wiem jak my dajemy rade bez seksu teraz. Bo wcześniej, nie mówiąc już o czasach starań o dziecko to raczej nie próżnowalismy. Boję się co będzie po połogu jak już będzie można i okaże się, że jest o wiele gorzej niż przed porodem... aaaj, jak mi tego żal :/ No i jeszcze będzie trzeba zacząć się zabezpieczać...Prawda zgadzam się w 100% , jak w ciągu dnia jest miło, spędza się czas na rozmowie, jakiś buziaczek w przelocie, komplement czy przytulenie to kobieta czuje się doceniona i wtedy jest tak jak ma być
Muszę ten program wpisac na liste kanałów zakazanych...No na Pulsie 2 w Juniorze 2x dziennie.
Moja madra ksiazka, ktora czytalam wczoraj ("W oczekiwaniu na dziecko") podaje, ze w.ostatnim miesiacu w zasadzie nie powinno sie tyc lub minimalnie. Zmniejsza sie tez wtedy ilosc plynu owodniowego.@RooibosGirl haha fakt, dziwna wiadomość, ale przez moją sklerozę to zauważyłam to już wcześniej chyba od początku ciąży mi się kurczą , to nie wiem, co mi zostanie na samym końcu
A ja też zawsze tyłam, pierwszy raz taka sytuacja :/ i zaczęłam się martwić, że jeśli ja nie przytyłam, to Mały tez nie ale z drugiej strony, jego ruchy są wyraźniejsze, jak wczoraj leżałam na boku, to aż krzyknęłam, bo tak mnie zabolało a mój S.synku,Co Ty robisz mamusi
Jesteś naprawdę bardzo mądrą życiowo kobietąTak samo oni potrzebują naszego zainteresowania. Tak jakbyśmy cały dzień miały go w nosie a potem tylko chodź bo mi się ruchac chce i po zaraz wypad . I znów zero zainteresowania. Wbrew pozorom faceci tez potrzebują zainteresowania swoją osoba , problemami , potrzebami a nie tylko słuchania o ciąży, dziecku albo poprostu całkowitego odstawienia na bok.