kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ano. Wypijam samej wody minimum 3l. Do tego 2x elektrolity. Inne płyny a i tak muszę pilnować bo zaraz odwodnienie...
Pilnuj pilnuj .... koniecznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ano. Wypijam samej wody minimum 3l. Do tego 2x elektrolity. Inne płyny a i tak muszę pilnować bo zaraz odwodnienie...
U mnie ostatnio chyba był zakres błędu ok. 250 g w tę albo w tę.Sama Nam tłumaczyłaś o różnicach w pomiarach. Ja doszłam że oni tzn. aparatura zawsze wylicza dwa wymiary u mnie jest różnica z jednego USG prawie 400gram. I taka różnica jest dopuszczalna nawet przy szacowaniu wagi podczas porodu. Także nic się nie martw jak przepływy okej i łożysko wydolne... inaczej już by cię wieźli na porodówkę czy patologię.
Oj, rzeczywiście mocno spuchłaś Leć do tego laboratorium. Moja przyjaciółka jak aż tak mocno spuchła to po dwóch dniach już rodziła (jakoś tydzień dwa przed terminem)Ja wyglądam jak bańka. Wszystko mnie swędzi. Chyba skocze jutro do laboratorium zrobić badania...Zobacz załącznik 888704Zobacz załącznik 888705Zobacz załącznik 888706
Ta. A moi synowie początkowo Kucyki PonnyS. nałogowo ogląda kanał History... i wszystko jak leci z tymi opuszczonymi magazynami, tajemniczymi kosmitami i gwiazdami lombardu na czele. Naprawdę nie wiem po co płacimy za canal+, bo w ogóle tego nie wlączamy... A jeśli chodzi o History to ja przysiadam się przy wykutych w ogniu albo wikingach. W ogóle jeśli chodzi o Wikignów to bardziej się w to wkręciłam niż S. (chociaż teraz ten serial już trochę się dłuży), głowę mam zawaloną informacjami kto jest kim i jak według historii powinien umrzeć... i takie tam inne pozytywne informacje. Albo czy obrona Paryża w tamtych latach rzeczywiście mogłaby tak wyglądać, czy to twórców poniosła wyobraźnia. Wszystko musiałam sobie dokładnie sprawdzić w internecie, bo inaczej byłabym chora Mania na punkcie Gry o tron nas ominęła, ale za to idealnie orientuję się w Avengersach A tak to serwisy informacyjne i ewentualnie motoryzacja. Jak na początku ginekolog straszył, że jednak będzie synek to jedyne o co się nie martwiłam to pewność,że nie zabraknie mi wspólnych tematów zainteresowań z dzieckiem Jakoś odnalazłabym się w tych samochodach, wojsku i superbohaterach.
Od stycznia ciąża i wychowanie dziecka w pierwszych miesiącach skutecznie wyparły inne tematy, dobrze mi to zrobiło, bo przynajmniej zainteresowałam się wreszcie jakimiś bardziej kobiecymi sprawami
Od kiedy można pić ten napar z liści malin?
A to ja najbardziej boję się, że Blanka znajdzie sobie coś równie paskudnego jak świnka Peppa.Ta. A moi synowie początkowo Kucyki Ponny
Łoooo nieźle!Ja wyglądam jak bańka. Wszystko mnie swędzi. Chyba skocze jutro do laboratorium zrobić badania...Zobacz załącznik 888704Zobacz załącznik 888705Zobacz załącznik 888706
Faktycznie spuchlas . Może to znak, że poród zbliża się wielkimi krokami [emoji4]Ja wyglądam jak bańka. Wszystko mnie swędzi. Chyba skocze jutro do laboratorium zrobić badania...Zobacz załącznik 888704Zobacz załącznik 888705Zobacz załącznik 888706
Świnka Peppa pół biedy ale jak dorwie te zje...ne teletubisie to współczuję!!A to ja najbardziej boję się, że Blanka znajdzie sobie coś równie paskudnego jak świnka Peppa.
Rycz na zdrowie!Dobra, nie marudzę już, muszę się wyryczeć czy coś, żeby ze mnie zeszły te emocje.
Mój chłop też bez oporów jeśli chodzi o seks. Byle bym się nie przytulała "bo ją zgniotę"