reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam się dziś i ja ;)
Zaczynaja mnie dopadać mdłości .... były same wieczorne wczoraj rano i wieczorem a dziś te ranne jeszcze są ale dajemy rade tyle ze nie dobrze mi.
Miłego dnia dziewczyny !!!
A iż najwazniejsze Trzymam Mocno Kciuki za wizytę u innego lekarza mam nadzieje ze tamten się nie zna i tyle. Czekam na wieści i wierze ze wszystko będzie dobrze!!!
A i pytanie jak to jest z tym imbirem ??? Piłam czesto z miodem i cytryna ale zaraz na początku ciazy wyczytałam ze lepiej się powstrzymać do 12 tc....

Ja gdy poznałam męża nosiłam rozmiar 75B i ważyłam 57kg pozniej przytylam przez 2 lata 20kg (fast foody :( )
Teraz noszę rozmiar 90 D, to jest jeden z plusów przytycia, drugi że czuję się bardziej kobieta. I na plusach koniec.
Mam rozstępy na udach, poszło też w uda.
Obciera się ich wewnętrzna cześć, najgorzej jest w stroju kapielowym i w krótkich spodenkach.
Ale jestem wysoka i nikt nigdy nie wierzylby że mam taki problem.
I zastanawiam się jak będzie wyglądała sytuacja z udami w ciąży i po niej.

1.3 cm.
Bije puka żyje.
Kolejna wizyta 2.02.

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Serdecznie gratuluję [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

1.3 cm.
Bije puka żyje.
Kolejna wizyta 2.02.

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Cudowne wieści! Gratulacje!
Ja gdy poznałam męża nosiłam rozmiar 75B i ważyłam 57kg pozniej przytylam przez 2 lata 20kg (fast foody :( )
Teraz noszę rozmiar 90 D, to jest jeden z plusów przytycia, drugi że czuję się bardziej kobieta. I na plusach koniec.
Mam rozstępy na udach, poszło też w uda.
Obciera się ich wewnętrzna cześć, najgorzej jest w stroju kapielowym i w krótkich spodenkach.
Ale jestem wysoka i nikt nigdy nie wierzylby że mam taki problem.
I zastanawiam się jak będzie wyglądała sytuacja z udami w ciąży i po niej.
Ja w ciąży chodziłam jak kowboj, więc mimo, że byłam gruba, uda się nie obcieraly :p

reklama
Do góry