reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Strasznie urosły mi piersi, sutki też nigdy nie były takie duże nie stosuje balsamu do ciała i może po prostu naskórek nie wytrzymał sama nie wiem

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Brodawki się raczej nie naciągają, prędzej całe piersi... Ale kto wie? Jak mocno rosną to kup już teraz jakiś specyfik, bo będziesz miała poorane rozstępami. A swędzą Cię te brodawki?

reklama
ala i co Twoja lekarka na to mowila?
Zawsze słyszałam, że tak może być, że pochwą i wszystko w środku jest bardziej ukrwione w ciąży i mogą wystąpić delikatne jednorazowe plamienia po stosunku, albo badaniu dopochwowym. Byleby nie były ofite czy żywoczerwone.
Do tego w drugiej ciąży miałam już nadżerkę, więc dość często miałam plamienia (barwy kawy z mlekiem) po wysiłku czy stosunku.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :) zaraz skocze do apteki i wypróbuje :)
Ja dostalam wlasnie ten Argentin spray, do ssania Isla i syrop prawoslazowy(bez etanolu). Zrobiłam sobie tez syrop z cebuli ale główne zalecenie od lekarki to przede wszystkim duzo pić (3l) i odpoczywać ;-) zazywam jeszcze *spam* czyli malina cynk i czosnek..

@Martyna_Ch trzymaj się i nie poddawaj, niech lekarz kombinuje z ta głowicą bo z kazdej strony może być inny obraz i inne pomiary, u mnie najpierw wychodzilo 5mm a pozniej jak znalazlo sie serducho to jednak 8mm..

Nie tylko schodzi z nich skóra

Ja tak czasem mam jak chwile pochodzę bez biustonosza, a materiał koszulki trochę bardziej szorstki..
Biegacze ponoc tak mają ;-)

oar8vfxmot2h0mys.png

Hmm to możliwe tak bolały że musiałem zostawić stanik w kącie

Kup lanolinke i smaruj. A stanik kup dobrze podtrzymujący, bezszwowy i chodź w nim, bo grawitacja jest na prawdę bezlitosna dla ciążowych piersi, a co gorsza, dowiesz się o tym dopiero po zakończeniu karmienia piersią, albo pod koniec karmienia, jeśli będziesz karmić długo. Szkoda piersi, trust mega, bo potem już się nic nie zrobi...

Tak piszecie o tych rosnących piersiach... A moje małe A nawet nie drgnie

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie chce żeby moje urosły. [emoji24] normalnie mam miseczkę K.[emoji22][emoji24]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry