Ja chociaż nie wiem co to zatrzymywanie wody i puchnięcie u mnie ku...wa skrajnie w drugą stronę.Uuuuu współczuje Ci ... mi stopy i palce tylko i to chyba niedużo wczoraj się skapnalam jak zdjęłam skarpetki i były mega ślady po nich Zobacz załącznik 888696 kurczę pomyśleć ze jeszcze na sam koniec się nameczysz tak
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
A miała któraś z was kontrolę z zusu w ciąży ?
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja chociaż nie wiem co to zatrzymywanie wody i puchnięcie u mnie ku...wa skrajnie w drugą stronę.
Mówisz ze wysuszona na wiór ?
kasiaczek89pl
Miałam jechać do sklepu a tak mi się nie chce ... buuuu nie lubię jak mi się nie chce
xnightfall94
To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz a on, że nie, że on go lula do snu i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie
Sama Nam tłumaczyłaś o różnicach w pomiarach. Ja doszłam że oni tzn. aparatura zawsze wylicza dwa wymiary u mnie jest różnica z jednego USG prawie 400gram. I taka różnica jest dopuszczalna nawet przy szacowaniu wagi podczas porodu. Także nic się nie martw jak przepływy okej i łożysko wydolne... inaczej już by cię wieźli na porodówkę czy patologię.Tak, tylko tydzień temu był 30 gram cięższy. Powinien przytyć ok 150-200, a teraz jest lżejszy.
kasiaczek89pl
To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz a on, że nie, że on go lula do snu i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie
Wiesz u kobiet seks się zaczyna dużo wcześniej. Jaki dzień taka noc. Może u ciężarnych inaczej bo one różnie reagują ale jednak jak facet cały dzień się stara to na wieczór nam się bardziej chce. A znów oni jaka maja noc taki dzień potem. Trzeba się gdzieś spotkać
anika1203
Mam to samo. Dziś chyba robię strajk i nie gotuje obiadu bo nie chce mi się wyjść z chałupy [emoji23]Miałam jechać do sklepu a tak mi się nie chce ... buuuu nie lubię jak mi się nie chce
anika1203
Szkoda, że mój tak nie ma [emoji23]To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz a on, że nie, że on go lula do snu i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę [emoji14] wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie
reklama
KINDERBUENOO88
U mnie tez to leci. No srednio ciekawe ten Lombard. Ja już wole o gotowaniu czy naukowe Galileo , i tego typu. Moje młode tez
Ja to jak mam włączony tel to zawsze prawie na comedy Central bo kocham oglądać Przyjaciół. Albo seriale na netflixie lub hbo. Ostatnio byłam w powie drugiego sezonu Orange is new black, ale tu nie mam jeszcze wifi ani telewizora przywiezionego także słucham Antyradia i czytam książki