reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci :D już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz :D a on, że nie, że on go lula do snu :D i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę :p wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie :)

Tak, tylko tydzień temu był 30 gram cięższy. Powinien przytyć ok 150-200, a teraz jest lżejszy.
Sama Nam tłumaczyłaś o różnicach w pomiarach. Ja doszłam że oni tzn. aparatura zawsze wylicza dwa wymiary u mnie jest różnica z jednego USG prawie 400gram. I taka różnica jest dopuszczalna nawet przy szacowaniu wagi podczas porodu. Także nic się nie martw jak przepływy okej i łożysko wydolne... inaczej już by cię wieźli na porodówkę czy patologię.

To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci :D już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz :D a on, że nie, że on go lula do snu :D i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę :p wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie :)

Wiesz u kobiet seks się zaczyna dużo wcześniej. Jaki dzień taka noc. Może u ciężarnych inaczej bo one różnie reagują ale jednak jak facet cały dzień się stara to na wieczór nam się bardziej chce. A znów oni jaka maja noc taki dzień potem. Trzeba się gdzieś spotkać ;)

To ja mojego chłopa chyba mogę wypożyczyć on nie ma żadnych oporów, a ja żadnych chęci :D już mu mówię, a nie przeszkadza Ci, że małego w główkę pukniesz :D a on, że nie, że on go lula do snu :D i ja się wieczorem spokojnie do łóżka położyć nie mogę [emoji14] wczoraj miałam pretekst, że przed wizytą to nie można :-) więc dzisiaj już mi na pewno nie odpuści hahah kto wie, może bliżej terminu mój popęd wzrośnie :)
Szkoda, że mój tak nie ma [emoji23]

reklama
U mnie tez to leci. No srednio ciekawe ten Lombard. Ja już wole o gotowaniu czy naukowe Galileo , i tego typu. Moje młode tez

Ja to jak mam włączony tel to zawsze prawie na comedy Central bo kocham oglądać Przyjaciół. Albo seriale na netflixie lub hbo. Ostatnio byłam w powie drugiego sezonu Orange is new black, ale tu nie mam jeszcze wifi ani telewizora przywiezionego także słucham Antyradia i czytam książki :)

Do góry