reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

KatarzynaCarmen właśnie przeglądam usg synka i powiem Ci, że dobrze, że nie wynikałam za bardzo wtedy.. zobacz pierwsze usg z 6kwietnia to było 35.3
Zobacz załącznik 888087
A kolejne z 19kwietnia 37.2
Zobacz załącznik 888088
Prawie 2 tyg później a wychodziło, że dziecko nie rośnie.. różne kliniki i różny sprzęt, lekarze itp..
Według 1 usg termin wychodził na 13kwietnia;) A już 19kwietnia na 23kwietnia;) termin z om miałam na 7maja, a urodziłam 13 po wywoływaniu i dziecko prawie kg większe..
Jak to teraz przeczytałam to pomyślałam, że to dobry przykład dla ciebie:) te ich pomiary:)
Mnie też straszą że dziecko za małe...no widocznie tak uwarunkowane. Pierwsza ciąża leżąca tydz przed porodem 3300 a wyszło 3800 natomiast w końcówce 37 było 2800 i nikt nie panikował Teraz 34+2 i jest ok 2400-2500 jak będzie ok 3 kg to super

reklama
Mnie też straszą że dziecko za małe...no widocznie tak uwarunkowane. Pierwsza ciąża leżąca tydz przed porodem 3300 a wyszło 3800 natomiast w końcówce 37 było 2800 i nikt nie panikował Teraz 34+2 i jest ok 2400-2500 jak będzie ok 3 kg to super
Wiesz co moja mała w 33+5 ważyła 2300 teraz jest 36 i niby 3100 także dlaczego za małe?

Lekarz twierdzi że 2 tyg do tyłu...już nie wnikam bo oszaleję:)
Nie ma co mnie wczoraj przyjął taki miły lekarz... Robi USG nic a nic się nie odzywa pytam czy wszystko okey a on do mnie burczy przecież nie dam pani gwarancji że dziecko urodzi się zdrowe.... Później przyjmował mnie inny i ten mówi do niego po USG główka na 39 TC a brzuszek na 36 po czym wyszedł i zostawił mnie bez żadnego wyjadnienia

@Adell1994 ile będziecie czekać na zdjęcia ?
Przebierałaś się na miejscu w różne ciuchy ?
zdjęcia mają być w tym tygodniu, najpóźniej w przyszłym .
Tak przebierałam się :) miałam najpierw spódnice taką zwiewną do ziemi i bluzkę , a później sukienkę krótką w kwiatki :)
Było tam trochę osób ale to jeziorko więc zdjęłam koszulkę, założyłam sukienkę i dopiero później zdjęłam spódnice :) nawet sprawnie mi to poszło .
A my dostaliśmy taką kolejkę drewnianą od mojego brata że każda literka to taki jakby wagonik z literką i tam imię małego . Myślę że to będzie super wyglądało na zdjęciach :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny.. ten mój humor przywołał niezłą burzę.. jak ja lubię i się nie boję, to tym razem miałam stracha ..
Pięknie pachnie czekoladą w domu.. chyba Brownie dochodzi..

Andżelika to super. Pocieszasz mnie.. młody sam chce jechać mimo, że nie ma tam dzieci.. juz w czerwcu zaplanował, ale najpierw mój tata palca uciął sobie i w lipcu D obojczyk złamał.. uwielbiają się z dziadkiem.. w dzien bedzie ok, gorsze wieczory i nocki/poranki.. tak mysle.. no nic kiedys musi byc pierwszy raz. A to najbardziej lajtowo jak tylko moze być..

Do góry