Angelika89
Fanka BB :)
Ja tez pierszy raz wyslalam syna na 3 dni i tez juz sie nie moge doczekac zeby wrocil, a on dobrze zniosl rozlake, bo dzwonil, ze teskni, ale czy moze zostac jeszcze dluzej. Tam sa tez jego siostry cioteczne, tez bez rodzicow, wiec tez pewnie dlatego sie nie nudzi. I tez sie balam, jak go odwozilam to dalam im szczegolowe instrukcje, ze nad wode nie moga jechac, smarowac kremem na slonce itd. i oczywiscie kilka razy dziennie dzwonie heheJa dziś nam gorszy dzień.. zwykle tu nie marudzę. Ale dziś siedzę i płaczę.. jedno odreagowuję tę sytuację z wczoraj z tą głupia matką i jej synem golasem .. D będzie z nim chodził do tej samej szkoły.. I boję się o niego bo tamten chłopiec nieobliczalny.. i uwzial sie ba d, dwa to pokłóciłam się z mężem o ten wyjazd właśnie, bo jemu się nie chce jechać zawęzić D do babci bo jeszcze nigdy sam nie był i nie chce zaraz po niego wracać.. A 3.. to przeżywam już że mój malutki synek pierwszy raz wyjeżdża beze mnie.. niby do dziadków i tylko 4 dni, ale jestem z nim bardzo zżyta i przeżywam. Niby sam chce spróbować i bardzo się cieszę, i to moi rodzice.. Ale mimo wszystko.. boję się i będę tęsknić..
Dobra idę robić ciasto bo dzisiaj gości mamy.. przepraszam cukrzyków.. będę robić brownie
A i nawet jak odebrałam gbs ujemny to się popłakalam.. bo byłam przekonana, że będzie dodatni..
Także tak..
Chloe ładne zdjecie