reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja już po podróży. Kupiłam sobie sukienkę. Mojej mamie podobały się kolory , powiedziała ,że bardzo ładnie wyglądam. Bynajmniej brzuch mi się mieści. A jak się zmniejszy to będzie luźna i akurat do karmienia :)
Byłam na tym pobraniu i panie były przesympatyczne. Strasznie fajne babeczki.
Dokupiłam resztę błahostek do torby , taka bawełniana cienka narzutke zamiast szlafroka do szpitala za całe 17 zl. Mogę się pakować [emoji16]
Czekam na wyniki. Dziś wieczorem maja byc. :))

reklama
Musimy się teraz oszczędzać nie ma gadania odpoczywamy jak najdłużej bo później nie będzie czasu ja już od 2 dni tylko wstaje na śniadanie idę spać później idę do sklepu przychodzę i pije kawę zbożowa i znowu śpię i znowu koło 20 idę spać więc cały dzień przesypiam. Teraz zwolnij tempo . [emoji4] [emoji2]
Trzeba zostało 3 tygodnie muszę się oszczędzać bo pogoda jak widać nie rozpieszcza

Musimy się teraz oszczędzać nie ma gadania odpoczywamy jak najdłużej bo później nie będzie czasu ja już od 2 dni tylko wstaje na śniadanie idę spać później idę do sklepu przychodzę i pije kawę zbożowa i znowu śpię i znowu koło 20 idę spać więc cały dzień przesypiam. Teraz zwolnij tempo . [emoji4] [emoji2]
Kurczę zazdroszczę bo ja nie umiem spać w dzień [emoji21]nawet czasem jak mam kiepską noc i kładę się w ciągu dnia aby odespać to nic z tego nie wychodzi

Ja się zastanawiam jutro nad 100 km w 1 stronę, ale boję się i źle już teraz znoszę podróże. Może m sam pojedzie..
Rodzice męża mieszkają ok 130-140 km od naszego miejsca zamieszkania. I ja już od jakiegoś czasu tam nie jeżdżę bo jakoś wolę być blisko swojego szpitala w razie jakby coś się działo

Tak się zastanawiam dziewczyny bo w sumie w środę zaczynam 34 tc a do tej pory nie byłam na żadnym KTG [emoji848]lekarz nic nie wspominał.. Myślicie, że powinnam zrobić na własną rękę?

Ja dziś nam gorszy dzień.. zwykle tu nie marudzę. Ale dziś siedzę i płaczę.. jedno odreagowuję tę sytuację z wczoraj z tą głupia matką i jej synem golasem .. D będzie z nim chodził do tej samej szkoły.. I boję się o niego bo tamten chłopiec nieobliczalny.. i uwzial sie ba d, dwa to pokłóciłam się z mężem o ten wyjazd właśnie, bo jemu się nie chce jechać zawęzić D do babci bo jeszcze nigdy sam nie był i nie chce zaraz po niego wracać.. A 3.. to przeżywam już że mój malutki synek pierwszy raz wyjeżdża beze mnie.. niby do dziadków i tylko 4 dni, ale jestem z nim bardzo zżyta i przeżywam. Niby sam chce spróbować i bardzo się cieszę, i to moi rodzice.. Ale mimo wszystko.. boję się i będę tęsknić..
Dobra idę robić ciasto bo dzisiaj gości mamy.. przepraszam cukrzyków.. będę robić brownie:)

A i nawet jak odebrałam gbs ujemny to się popłakalam.. bo byłam przekonana, że będzie dodatni..

Także tak..

Chloe ładne zdjecie;)
Troszkę potesknisz , ale czas najwyższy żeby też nauczył się być bez mamy i tak dobrze że do dziadków jedzie więc nie ma tragedii .
Każdy z nas ma gorszy dzień a tutaj możesz się wyplakać ile chcesz [emoji9] [emoji5]

Tak się zastanawiam dziewczyny bo w sumie w środę zaczynam 34 tc a do tej pory nie byłam na żadnym KTG [emoji848]lekarz nic nie wspominał.. Myślicie, że powinnam zrobić na własną rękę?
A kiedy masz wizytę ? Myślę ,że nie ma obowiązku jeśli z ruchami jest ok :)
Ja miałam tylko ze względu na obecność w szpitalu. ;)

U mnie też 34 czy tam 33 i tez moj lekarz nic nie mówił , wydaje mi się, że jak po terminie to dopiero by kazał, ale dopytam teraz w czwartek

reklama
O kurde czyli co maluszek ma za wysokie tętno?? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Tak, powiedziala zeby sie na razie nie przejmowac za bardzo, byc moze trafila sie jakas jego super aktywnosc, bo mowi ze multum ruchow jest, ze nie da sie odczytac zapisu no i pod koniec ciagle tetno 180:( a wcale nie ruszal sie jakos super mocno wg mnie, to nie byl popis jego mozliwosci ;p
Teraz jeszcze to byla pora posilku moja i musialam zjesc, wiec znowu pewnie bedzie szalal :/ no nic, zobaczymy co wyjdzie na powtorce, oby wszystko ok..

Do góry