Mama7
Fanka BB :)
Nieźle..Mi nawałnica w sobotę zalała podwórko i garaże pół godziny padało (lało) tak że nic nie było widaćZobacz załącznik 888101
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieźle..Mi nawałnica w sobotę zalała podwórko i garaże pół godziny padało (lało) tak że nic nie było widaćZobacz załącznik 888101
80 km w jedna strone, 1,5 godziny drogi, bo to przez wioski i male miejscowosciA daleko to?
OMG! No faktycznie straszne te nawałnica w Polsce że w pol godziny może zalać całe podworkoMi nawałnica w sobotę zalała podwórko i garaże pół godziny padało (lało) tak że nic nie było widaćZobacz załącznik 888101
80 km w jedna strone, 1,5 godziny drogi, bo to przez wioski i male miejscowosci
Duża kluseczka [emoji4] super rośnie zdrowo a Ty jak się czujesz ?Hejo dziewczyny nie odzywałam się trochę gorzej się czułam no i wylądowałam w szpitalu [emoji19]
Strasznie spuchłam, bolała mnie głowa ogólnie źle ale dzisiaj trochę lepiej ważne że z Igłą dobrze waży 3100 dzisiaj 36+3
Kurcze lekarka powiedziala, ze zapis jest nieprawidlowy i musze powtorzyc o 14:00 [emoji17]
Teraz lepiej opuchlizna trochę zeszła myślę że to musiało być przez pogodę a ja za dużo chciałam zrobić sama i stąd ta reakcjaDuża kluseczka [emoji4] super rośnie zdrowo a Ty jak się czujesz ?
Musimy się teraz oszczędzać nie ma gadania odpoczywamy jak najdłużej bo później nie będzie czasu ja już od 2 dni tylko wstaje na śniadanie idę spać później idę do sklepu przychodzę i pije kawę zbożowa i znowu śpię i znowu koło 20 idę spać więc cały dzień przesypiam. Teraz zwolnij tempo . [emoji4] [emoji2]Teraz lepiej opuchlizna trochę zeszła myślę że to musiało być przez pogodę a ja za dużo chciałam zrobić sama i stąd ta reakcja