reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U nas siwe niebo. Ale i słonecznie. Póki co ciepło ale nie żar. Krwotok z nosa ustał. Serce póki co ok. Muszę duuuużo pić bo w gębie jeszcze Sahara a to pierwsza oznaka odwodnienia. Jakoś mój organizm w ogóle wody nie zatrzymuje...

reklama
To jeszcze troszkę czasu jest. Mała zdąży nabrac troszkę masy pod warunkiem, że będzie chciała jeszcze troszkę posiedzieć w brzuszku[emoji16]
Tak jak narazie siedzi sobie spokojnie żadnych dolegliwości zapowiadających nie ma więc narazie się trzymam [emoji106] ja sama byłam urodzona w 39 tyg ż waga 2800g więc i może moja córka taka będzie [emoji7]

No nie mamy innej opcji z tym mieszkaniem póki co . W przyszłym roku ruszamy z budową domu więc wynajęcie teraz czegokolwiek byłby zbyt kosztowne :) . Czasem trzeba się przemęczyć .

Jeśli czasowo to wiadomo.. zwłaszcza w waszej sytuacji.. mam nadzieję że szybko się uwiniecie i będziecie na swoim:)

reklama
Do góry