reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ty chyba jakaś fetyszystka jesteś :):)
Bo wszędzie czytam, że to takie nieprzyjemne...
Choć moi kumple geje sobie chwala i nawet instruowali jak robić pod prysznicem... ale u nich to inne względy :p
Całość trwa 30sekund żaden tam jakiś dyskomfort jak dla mnie przez 9mcy pipe lekarzowi musimy pokazywać macaja nas a tam pielęgniarka w zaciszy 30sekund płyn wlewa nic się nawet nie czuje serio, bierzesz tel i się załatwiasz hihi dla mnie najgorszy to cewnik cholerstwo wstrętne

Ja po kardiologu. Nie widzi zagrozenia, ani wskazan do dalszych badan. Zaleca ruch- spacery z rana lub wieczorem i magnez.
To nawadnianie jest bardzo wazne. Ja czuje roznice ogromna w samopoczuciu kiedy tego pilnuje.
Kasiaczek, Mati, Goj i wszystkie, ktorym dzisiaj gorzej - trzymajcie sie dziewczyny!
Ja też ale widzisz jedną dobę zaniedbałam to mam kołatania serca i inne g..na!

Ja właśnie rozwiesiła drugie pranie, posprzątałam łazienkę, umylam podłogi. Wykapalam sie i ubrałam w czyste ciuchy by już czekać na mojego K- i otworzyłam sobie fantazje z wiśniami i cała wylałam na siebie....‍♀️♀️♀️

Ja tez upackalam sobie ta biała sukienkę zaraz przed wyjściem na IP. Musiałam na szybko szukać czegoś w co brzuch wchodzi a zostało może ze dwie rzeczy [emoji23]

Bo my wczoraj zamówiliśmy łóżeczko :)
I to będzie jego jedyny kącik u nas w sypialni, chce jeszcze półki powiesić nad by dodać troszkę uroku dziecięcego pokoiku.
Przewijak będzie na łóżeczku. A ubranka w salonie w komodach i jego akcesoria tez. Choć myśle o takiej zawieszce na łóżko jeszcze, ale nigdzie nie znalazłam takiej ładnej

Zobacz załącznik 887858
Zrobię później fotę co mam i wyślę ją obok łóżeczka mam długa szafkę tam będą koszyki, niżej jest kontakt więc będzie połączona niania i lampka, z Ikea kupiłem takie białe koszyczki /pojemników na łóżeczko najwyżej założę aby pokazać jak to wygląda, przewijak na łóżeczku, obok kosz wiklinowy na brudne ubranka oraz obok kosza szafka z półkami z ubraniami małego nawet fajnie to wygląda bo mały pokój, teraz jak odsłonie rolety to jest za mocne słońce później zrobię fotkę

reklama
Ty chyba jakaś fetyszystka jesteś :):)
Bo wszędzie czytam, że to takie nieprzyjemne...
Choć moi kumple geje sobie chwala i nawet instruowali jak robić pod prysznicem... ale u nich to inne względy :p

Wiesz złe nie jest. Głupie uczucie wypełnienia a potem mega parcie. Trochę krępujące. Ale jaki masz luzik później. Zero uczucia pełności , zero potrzeby na to, a jeżeli coś się oczyściło w domu to wychodzi sama woda w sumie z jakimiś resztkami tylko. Nie jest takie jakieś mega nieprzyjemne ...

Do góry