RooibosGirl
Fanka BB :)
Hmm, @Agata930927 była ostatnio online 6 sierpnia (przynajmniej zalogowana), martwię się o nią :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w sumie jest to kwestia do rozwazenia, bo od niedawna maz ma sluzbowe auto, ktorym jezdzi do pracy, wczesniej majac jedno nie wchodzilo to w gre. Tylko dygac z gondola w rekach z parkingu do bloku to tez troche klopotliwe, zobaczymy jak sie mlody urodzi, cos wykombinujemy [emoji5]
No trudny temat powiem Ci nie miałam wcześniej przy dzieciach monitoru ale za to ostatnio koleżanka jak urodziła w terminie miała incydent z bezdechem u swojego więc ogólnie się przetsraszylam i uwierzyłam że faktycznie może każdego to spotkać mimo dziecka zdrowego urodzonego w terminie, jeśli masz małe mieszkanie i nie musisz wychodzić gdzieś dalej np na ogród to niania chyba bezsensu tak mi się wydaje bo nawet jak zamkniesz drzwi od pokoju to płacz dziecka usłyszysz ja niestety będę wychodzić z mieszkania i schodzić domownicy wychodząc na dwór więc muszę mieć nianie ale odkupilam od koleżanki więc wyszło dużo taniejWiem, że to dwie rożne, ale na obie mnie nie stac i jeszcze nie wiem jakiego rodzaju "stróż" bardziej będzie nam pasował.
Oczywiście to jest naprawdę bardzo komfortowe mimo że będę miec cesarkeDziewczyny będziecie sobie fundowac lewatywe przed porodem?
Planuję o to poprosić.
Ja mam jeszcze nie skończone efekt będzie jak powiesze literki i ogólnie ubiore łóżeczkoA jak urządziliście kącik dla małego ? Bardzo mnie ciekawią rozwiązania na małych powierzniach
Ja będę mieć tzw. kratę to mogę trzymać.Ja na klatce na pewno nie moge trzymac wozka, bo niestety mieszkam w wiezowcu i tu rozna patologia sie kreci, ostatnio ukradli sasiadom wycieraczke [emoji85]
Wiec niestety wszystko bedzie na tych naszych nieszczesnych 30m..
Nigdy człowiek sam się tak nie oczyści tak mi się wydaje a lewatywa to najprzyjemniejsza rzecz całego poroduJa chyba nie... zreszta zobaczę jak mi się organizm oczyści. Bo jak wszystko zostawię w wc w domu to nie będę sobie tego fundować. Zwłaszcza jak ma się hemoroidy