reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No w sumie jest to kwestia do rozwazenia, bo od niedawna maz ma sluzbowe auto, ktorym jezdzi do pracy, wczesniej majac jedno nie wchodzilo to w gre. Tylko dygac z gondola w rekach z parkingu do bloku to tez troche klopotliwe, zobaczymy jak sie mlody urodzi, cos wykombinujemy [emoji5]

A jak urządziliście kącik dla małego ? Bardzo mnie ciekawią rozwiązania na małych powierzniach :)

Wiem, że to dwie rożne, ale na obie mnie nie stac i jeszcze nie wiem jakiego rodzaju "stróż" bardziej będzie nam pasował.
No trudny temat powiem Ci nie miałam wcześniej przy dzieciach monitoru ale za to ostatnio koleżanka jak urodziła w terminie miała incydent z bezdechem u swojego więc ogólnie się przetsraszylam i uwierzyłam że faktycznie może każdego to spotkać mimo dziecka zdrowego urodzonego w terminie, jeśli masz małe mieszkanie i nie musisz wychodzić gdzieś dalej np na ogród to niania chyba bezsensu tak mi się wydaje bo nawet jak zamkniesz drzwi od pokoju to płacz dziecka usłyszysz ja niestety będę wychodzić z mieszkania i schodzić domownicy wychodząc na dwór więc muszę mieć nianie ale odkupilam od koleżanki więc wyszło dużo taniej

Ja też się przed chwilą zastanawiałam co tam u Agaty słychać bo to dość niepokojące że tak nagle znikła. Ona bardzo aktywna tu była.

reklama
Do góry