18grudzien
Fanka BB :)
Smażę dzieciom gofry i myślę otworzę okno aby zapach powkurzal sąsiadów i ogólnie wywietrzyc i co uderzyła mnie fala gorąco gdy to zrobilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się przed chwilą zastanawiałam co tam u Agaty słychać bo to dość niepokojące że tak nagle znikła. Ona bardzo aktywna tu była.
Broń Boże nie chodziło mi że źle że udostępniasz jedynie wk..wiają mnie znudzone mamy kręcące filmiki o oczywistych oczywistościach. Ja po powrocie z Bartkiem ze szpitala miałam noworodka na cycu i 2.5 latka który nie spał beze mnie... więc wyobraź sobie pierwsze nocne karmienie w domuBardziej od strony psychologicznej, co zrobić aby starsze dziecko nie czuło się odtrącone.. są tu mamy z dzieciaczkami z mamą różnica wieku to pomyślałam że może się przyda..
Bo synek w sumie będzie spał narazie z nami w salonie więc musiałem mu kącik zrobić nawet się udało przy mniejszym pokoju bo reszta dzieci to mają salony poprostu hihi ale tak za 1,5roku Damian wyleci do brataA jak urządziliście kącik dla małego ? Bardzo mnie ciekawią rozwiązania na małych powierzniach
Nigdy człowiek sam się tak nie oczyści tak mi się wydaje a lewatywa to najprzyjemniejsza rzecz całego porodu
Trzymaj się..
Kolejna z bólem
Ale już wróciłaś do domu z IP?
A w samochodzie? Ja jak mieszkałem na 2 piętrze mimo wielkiego mieszkania to miałam w bagażniku żeby jakoś sobie ułatwiac, teraz to mam luz z czego się cieszę bardzo
Bo synek w sumie będzie spał narazie z nami w salonie więc musiałem mu kącik zrobić nawet się udało przy mniejszym pokoju bo reszta dzieci to mają salony poprostu hihi ale tak za 1,5roku Damian wyleci do brata
Staram się...A w ogóle leżę i leżę i nic mi się nie chce, powiesiłam pranie i tyle po tej wyprawie do miasta jestem nie do życia
.
To się dziewczyny też nameczycie oby do szczęśliwego rozwiązania
GoJ musisz dużo pić!