reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bardziej od strony psychologicznej, co zrobić aby starsze dziecko nie czuło się odtrącone.. są tu mamy z dzieciaczkami z mamą różnica wieku to pomyślałam że może się przyda..
Broń Boże nie chodziło mi że źle że udostępniasz jedynie wk..wiają mnie znudzone mamy kręcące filmiki o oczywistych oczywistościach. Ja po powrocie z Bartkiem ze szpitala miałam noworodka na cycu i 2.5 latka który nie spał beze mnie... więc wyobraź sobie pierwsze nocne karmienie w domu ;)

Nigdy człowiek sam się tak nie oczyści tak mi się wydaje a lewatywa to najprzyjemniejsza rzecz całego porodu

Ty chyba jakaś fetyszystka jesteś :):)
Bo wszędzie czytam, że to takie nieprzyjemne...
Choć moi kumple geje sobie chwala i nawet instruowali jak robić pod prysznicem... ale u nich to inne względy :p

A w samochodzie? Ja jak mieszkałem na 2 piętrze mimo wielkiego mieszkania to miałam w bagażniku żeby jakoś sobie ułatwiac, teraz to mam luz z czego się cieszę bardzo

Ja mam dom bez schodów. Ale nie chce wózka w domu bo nie mam miejsca już go postawić bo kołyska itd. Wiec właśnie w aucie będzie moim. Jak spacer to wyjmę a jak jechać gdzieś to będzie gotowy.

Bo synek w sumie będzie spał narazie z nami w salonie więc musiałem mu kącik zrobić nawet się udało przy mniejszym pokoju bo reszta dzieci to mają salony poprostu hihi ale tak za 1,5roku Damian wyleci do brata

Bo my wczoraj zamówiliśmy łóżeczko :)
I to będzie jego jedyny kącik u nas w sypialni, chce jeszcze półki powiesić nad by dodać troszkę uroku dziecięcego pokoiku.
Przewijak będzie na łóżeczku. A ubranka w salonie w komodach i jego akcesoria tez. Choć myśle o takiej zawieszce na łóżko jeszcze, ale nigdzie nie znalazłam takiej ładnej

IMG_3701.JPG

Załączniki

• IMG_3701.JPG
    IMG_3701.JPG
    259,6 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Do góry