U
użytkownik 180176
Gość
Musi być. Dobrze ,że szybko stawiamy granicę. No cóż. Dzieci są dla świata , nie wychowujemy ich dla siebieNo i to tłumaczy wszystko. Ale ułoży się z czasem i będzie dobrze. Tak to widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być. Dobrze ,że szybko stawiamy granicę. No cóż. Dzieci są dla świata , nie wychowujemy ich dla siebieNo i to tłumaczy wszystko. Ale ułoży się z czasem i będzie dobrze. Tak to widzę.
Teraz to już chyba wszystko jest możliweMnie dziś pierwszy raz skurcze obudziły. I taka pierwsza myśl nie no niemożliwe. Ale to były 3 skurcze co 20 min plus trochę czopa odpadło. Zobaczymy jak dalej sytuacja się bd rozwijać. Tydzień na pewno w brzuszku jeszcze musi posiedzieć.
Musi być. Dobrze ,że szybko stawiamy granicę. No cóż. Dzieci są dla świata , nie wychowujemy ich dla siebie
Kuźwa gdzie brak miejsc? W całej Warszawie czy tylko tam w twoim szpitalu? Kuźwa 3x mi się poród zbliża i 3x zawalone szpitale co jest do cholery?
Teraz to już chyba wszystko jest możliwe [emoji4]
A który dokładnie u Ciebie tydzień ?
@Adell1994 tak na NFZ , prowadzi położna z mojego najbliższego szpitala, ale ja tam rodzic nie chcę broń Boże, chodzi mi o informacje takie ogólne o opiece nad noworodkiem.
@kasiaczek89pl nas tylko dwoje, a duży gar był, po porcji, ostygło, przelałam w mały garnek i do lodówki :-)
Ale już od jutra kombinacje co na obiad :/
Mama7 też się tak strasZnie pocilam po porodzie mimo iż zima była. Chyba wtedy za duża dawkę euthyroxu na tarczyce brałam. No i nogi miałam spuchnięte czego w ciąży nie miałam, tylko po. Dziewczyny czy czujecie w nocy głód i coś podjadacie?
Ja mam jutro wizytę
A dała bym se rękę uciąć że w środę.
Bo zawsze w środy..... a tu w środę święto.
Ooo. Bym się wybrała dopiero !