Gorzej jak mnie będą wozić kurna od szpitala do szpitala. Z B. RM informuje Madalińskiego że mnie wiozą a oni mu że miejsc nie mają to on im dosłownie że ma to w d...pie bo mam skurcze co dwie minuty i jedzie do nich i mają mu ogarnąćPisze co byli 7 lat temu. Ja trafiłam do fajnej 2 osobowej sali z łazienką.. Ale leżały dziewczyny na korytarzach i na patologii jak miejsca..
Gosia tym się nie stresuj.. to trwa 2 chwilę i do domku
reklama
M
Mar1
Gość
W kontekście nadopiekuńczych rodziców / teściów - polecam najnowszy odcinek szustaka na yt o tym jak stracić dziecko. Swoim posłałam. Ciekawa jestem, czy wysłuchają, a jak tak to czy się obrazi moja mama czy może coś zrozumie.
Ja nie pamiętam żebym tak miałaPocenie to norma po porodzie.. wszystkie moje koleżanki potwierdzają.. I uprz3dzaly żeby dużo kuszul mieć bo ciągle się zmienia. Nogi opuchnięte i całą byłam opuchnięte bardzo...
Ja nie jem na noc i tym bardziej w nocy, nie pije też. Tylko siku. Jak się obudzę to na dzień dobry 2szkl wody wypijam
AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Ja mam "zaj..." teściów że jak ich widzę to mi słabo. Teściowa tak się wyrywa do pomocy że 3 x była w odwiedziny...sama z siebie 0 inicjatywy żeby zapytać o cokolwiek choćby jak samopoczucie. Chocoażby wnuczkę odwiedziła albo na spacer zabrała to w d...ma. Ostatnio jak byliśmy u nich słowem się nie odzwała...tylko biadoli dookoła że znowu wnuczka a ona tylko chłopców toleruje...Pomysl ze Np 30 czy 31 sierpnia to sierpień ale bliżej terminu (taka pozytywna myśl by się uczepić )
Z tym odwiedzaniem to Cię rozumiem, że możesz nie chcieć. Zwłaszcza w szpitalu jak to nie wiadomo jak to będzie.
Choć u mnie to nikt by nie pomyślał by pójść do szpitala odwiedzić, sama tez nikogo nie odwiedzałam.
U mnie to jedynie rodzice pow, że przyjadą w pierwszy weekend po moim wyjściu ze szpitala. Ale to z rodziny jedyni ludzi którzy się cieszą na małego to i mi miło, że odwiedzą
Bo jak pamiętacie niektórzy mi mówią, że noe wiedzą czy znajdą czas
kasiaczek89pl
Ja mam "zaj..." teściów że jak ich widzę to mi słabo. Teściowa tak się wyrywa do pomocy że 3 x była w odwiedziny...sama z siebie 0 inicjatywy żeby zapytać o cokolwiek choćby jak samopoczucie. Chocoażby wnuczkę odwiedziła albo na spacer zabrała to w d...ma. Ostatnio jak byliśmy u nich słowem się nie odzwała...tylko biadoli dookoła że znowu wnuczka a ona tylko chłopców toleruje...
Współczuje. Masakra jakaś
AniaMamax3❤❤❤
Glupie babsko i tyle już mi ręce opadają...ze akurat mi się tak trafiło)Współczuje. Masakra jakaś
Adell1994
Nigdy nie zrozumiem osób które twierdzą, że jak chłopiec to super, a dziewczynka to już nie .Ja mam "zaj..." teściów że jak ich widzę to mi słabo. Teściowa tak się wyrywa do pomocy że 3 x była w odwiedziny...sama z siebie 0 inicjatywy żeby zapytać o cokolwiek choćby jak samopoczucie. Chocoażby wnuczkę odwiedziła albo na spacer zabrała to w d...ma. Ostatnio jak byliśmy u nich słowem się nie odzwała...tylko biadoli dookoła że znowu wnuczka a ona tylko chłopców toleruje...
kasiaczek89pl
Glupie babsko i tyle już mi ręce opadają...ze akurat mi się tak trafiło)
No naprawdę jakaś inna ...
kasiaczek89pl
Nigdy nie zrozumiem osób które twierdzą, że jak chłopiec to super, a dziewczynka to już nie .
Dziecko to dziecko. Człowiek to człowiek. Nie ważne jaki.
reklama