reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej :-) u mnie tez ostatnio chłodno, od razu się inaczej żyję :-) następna ciąże planuje na zimę :D
Wczoraj miałam płaczliwy dzień, byłam bardzo rozdrażniona :/ już mi się nie chce pisać moich powodów :/ teraz jeszcze leżę w łóżku, dzisiaj pomidorówka z wczorajszego naszego pierwszego rosołu.
@Adell1994 super, że się jednak udało! My dzisiaj mamy mieć takie organizacyjne spotkanie z fotografem, zapytam czy ma jakieś gadżety i dogadamy się co do miejsca.
Jutro mam szkołę rodzenia, ale jakoś nie mam ochoty, niewygodne krzesła tam są. Rano muszę jechać też na wyniki , bo w czwartek mamy wizytę mam nadzieję, że kolejna nie będzie za 4 tyg, a szybciej teraz :-)

Dzień dobry po krótkiej nieobecności, ale jakoś nie miałam weny na forum [emoji20] ostatnie dwa dni były chłodniejsza, trochę deszczu, więc człowiek odżył i trochę ogarnął w chacie, a resztę wolnych chwil spędziliśmy na dworze.
Kącik dziecięcy już prawie gotowy, jak zrobię ostatni szlif to Wam pokażę [emoji111]
Póki co ogarniam się, bo może pojadę na wycieczki po Biedronkach w poszukiwaniu tej elektrycznej szczotki do sprzątania [emoji1]

Jakiej szczotki ?

Czesc Wszystkim o poranku!
Wiem, wiem, ze prawie poludnie ;) wczoraj pospalam do 10 to potem nie moglam zasnac do 1.30 czy dluzej i dzisiaj znowu spalam do 10. Trudno, korzystam poki moge spac. Zauwazylam w tej kwestii poprawe, bo wczesniej budzily mnie skurcze, wstawalam kilka razy w nocy, a teraz spie w zsadzie bez przerwy. Moze organizm zbiera sily na "potem"?
Ja z kolei troche licze na odwiedziny, ze ktos mi pomoze zajac sie dzieckiem, bo mysle ze po cc moze byc ciezko. W kwestii odwiedzin to licze na meza lub siostre. I wiem, ze oni by mi nie przesadzali, a ja moge im szczerze powiedziec, ze np. juz moga/maja isc ;).
Co do innych osob, np. tesciow to wydaje mi sie, ze sytuacja pokaze. Jesli bym juz byla jako-taka to nie chce im bronic zobaczenia przez chwile pierwszego wnuka. Rozumiem, ze moga bardzo chciec :). O zadnym przesiadywaniu raczej nie ma mowy.
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu. Musze z moim pogadac o pologu i baby blusie, bo on uwaza, ze juz teraz mam zmienne nastroje...hmmm ;)

Teraz masz a potem będzie tez ciekawie ;) lepiej go uprzedź bo może być zdziwiony :) a co do gości to ja nie mam ochoty już dawno

Hej :-) u mnie tez ostatnio chłodno, od razu się inaczej żyję :-) następna ciąże planuje na zimę :D
Wczoraj miałam płaczliwy dzień, byłam bardzo rozdrażniona :/ już mi się nie chce pisać moich powodów :/ teraz jeszcze leżę w łóżku, dzisiaj pomidorówka z wczorajszego naszego pierwszego rosołu.
@Adell1994 super, że się jednak udało! My dzisiaj mamy mieć takie organizacyjne spotkanie z fotografem, zapytam czy ma jakieś gadżety i dogadamy się co do miejsca.
Jutro mam szkołę rodzenia, ale jakoś nie mam ochoty, niewygodne krzesła tam są. Rano muszę jechać też na wyniki , bo w czwartek mamy wizytę mam nadzieję, że kolejna nie będzie za 4 tyg, a szybciej teraz :-)
Też się bardzo cieszę że się jednak udało :) chociaż już nerwy miałam okropne .
A u nas na szkole rodzenia krzesła to jakaś tragedia , jeszcze z takiego tworzywa że się klei do tyłka jak tylko się usiądzie .
A chodzisz na NFZ ?

reklama

Pomidorowa z rosołu z wczoraj;) u mnie nigdy nie ma bo ile rosołu zrobię tyle zjedzą ... nawet duuuuuze ilości. Żarłoki. Ja nie wiem co gotować zero pomysłu. Pójdę do lodówki wyjmę co jest i zrobię to i już.

Do góry