reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzień dobry po krótkiej nieobecności, ale jakoś nie miałam weny na forum [emoji20] ostatnie dwa dni były chłodniejsza, trochę deszczu, więc człowiek odżył i trochę ogarnął w chacie, a resztę wolnych chwil spędziliśmy na dworze.
Kącik dziecięcy już prawie gotowy, jak zrobię ostatni szlif to Wam pokażę [emoji111]
Póki co ogarniam się, bo może pojadę na wycieczki po Biedronkach w poszukiwaniu tej elektrycznej szczotki do sprzątania [emoji1]

reklama
Przesyłam foty rzeczy co zabiera do szpitala

IMG_3697.JPG

Kokon gruby i to w gwiazdki chudsze i otulacz bambusowy zależy od pogody

IMG_3699.JPG

I ubranko na wyjście. Pod spod wjedzie Body nie wiem jeszcze które :)

IMG_3698.JPG

Załączniki

• IMG_3697.JPG
    IMG_3697.JPG
    392 KB · Wyświetleń: 273
  • IMG_3699.JPG
    IMG_3699.JPG
    377,4 KB · Wyświetleń: 273
  • IMG_3698.JPG
    IMG_3698.JPG
    549 KB · Wyświetleń: 272
Dzisiaj 13 i tylko 2 z nas wypakowane.. jakoś dobrze tym naszym dzieciaczkom w brzuszkach;) pewnie niektóre nawet powiedzą "za dobrze" 26 pełnia sierpniowa to może być zbiorowe wypakowywanie:)
Miłego dnia dziewczyny.. I brzuszki
Dokładnie o tym myślałam. Jeszcze tym bardziej położna mówiła że jak pełnią to dzieci się rodzą i porodówka zawalona. Niesamowite :blink:

Dzień dobry po krótkiej nieobecności, ale jakoś nie miałam weny na forum [emoji20] ostatnie dwa dni były chłodniejsza, trochę deszczu, więc człowiek odżył i trochę ogarnął w chacie, a resztę wolnych chwil spędziliśmy na dworze.
Kącik dziecięcy już prawie gotowy, jak zrobię ostatni szlif to Wam pokażę [emoji111]
Póki co ogarniam się, bo może pojadę na wycieczki po Biedronkach w poszukiwaniu tej elektrycznej szczotki do sprzątania [emoji1]
Że też Ci się chce dzisiaj jeździć po sklepach w taki upał, podziwiam :) Chyba że u was trochę chłodniej niż u mnie . Ja muszę jechać na szkole rodzenia na 13.30 i mega mega mi się nie chce wychodzić z domu .

Sprawdzam torbe dla malej i jakos mi malo

4 kaftaniki pampersy i scierki skarpetki dwie pary dwa bodziaki kokon czapa ale pewnie nie ubiore i kilka pieluszek tetrowych

Recznika miec nie musze

Upsjakies zdjecie z pracy mi sie zaladowalo :-)
O super ! Widzę naturalne chusteczki i pampersioki te same co ja. Ciekawe jak się sprawdza. Choć ja docelowo nastawiam się na wielorazowe. Zobaczymy co to wyjdzie.

reklama
Do góry