reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja ogarnelam apteke. Jeszcze musze kupic troche pieluszek, bo mam 1 paczuszke. I dzisiaj bede dzwonic w sprawie wozeczka. Waham sie miedzy meskim szarym, a meskim jeansowym ;).
Moje zamowienie: otanisept i alantan mam w domu, zastanawiam sie co jeszcze potrzeba
20180813_113418.jpg

Załączniki

• 20180813_113418.jpg
    20180813_113418.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 288
Dokładnie tak samo uważam . Ja też na początku usłyszałam od siostry mojego S. - oby to był chłopiec . To jej mówię że mi to obojętne czy córka czy syn i nie rozumiem jej podejścia .

Każde się kocha tak samo. Wiadomo ze są sytuacje kiedy człowiek ma jednej płci a chce mieć drugiej tez. Tak jak u mnie. Ale z 3 dziewczynki tak samo bym się cieszyła. Jak mówię ze chłopak to każdy ‚w końcu w końcu się udało’. A moje córki na to a ‚to my jakieś nieudane próby byłyśmy czy co ?’ I jest koniec tematu.

A ja ogarnelam apteke. Jeszcze musze kupic troche pieluszek, bo mam 1 paczuszke. I dzisiaj bede dzwonic w sprawie wozeczka. Waham sie miedzy meskim szarym, a meskim jeansowym ;).
Moje zamowienie: otanisept i alantan mam w domu, zastanawiam sie co jeszcze potrzeba Zobacz załącznik 887726
Nam na szkole rodzenia położna mówiła że dobrze mieć sól morską do noska dla dziecka :)

Każde się kocha tak samo. Wiadomo ze są sytuacje kiedy człowiek ma jednej płci a chce mieć drugiej tez. Tak jak u mnie. Ale z 3 dziewczynki tak samo bym się cieszyła. Jak mówię ze chłopak to każdy ‚w końcu w końcu się udało’. A moje córki na to a ‚to my jakieś nieudane próby byłyśmy czy co ?’ I jest koniec tematu.
No bo to tak wygląda z perspektywy dziecka kiedy ktoś gada takie pierdoły . Ja w ogóle uważam, że takie komentarze są nie na miejscu , tak samo jak komentowanie imienia które rodzice wybrali albo pytania o kolejne dziecko .

Nigdy nie zrozumiem osób które twierdzą, że jak chłopiec to super, a dziewczynka to już nie .
Spoko. Moja ma od prawie 10 lat wnuczkę i od 5 wnuka i jest jak u Ciebie. Teraz kolejny wnuk i na zmiany nie mam co liczyć. Ale ona się starzeje i za chwilę pewnie będzie chcieć, żeby ją wnuki odwiedzały i zobaczymy jak to będzie. Jakie sobie więzi wytworzyła.

Moje zamowienie: otanisept i alantan mam w domu, zastanawiam sie co jeszcze potrzeba Zobacz załącznik 887726

Mi się szary podoba. Ja mam pewnie z 6 paczuszek w trzech rozmiarach 0,1,2 i myśle czy nie dokupić coś więcej. Ale to chyba żeby umilić sobie oczekiwanie a to wiadomo ze konieczne.

reklama
Do góry