kasiaczek89pl
Fanka BB :)
@GoJ, Kaśka, rodzicie?
Nie chyba śpimy raczej .... ktoś nam czar rzucił i żadna chyba się nie rozpakuje w ten weekend. No chyba ze u kogoś będzie szybka akcja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@GoJ, Kaśka, rodzicie?
To i ja wrzuce swoje odliczanie
Zobacz załącznik 887249
Namawiam Mikiego żeby wylazł ale chyba stwierdził że jak niedziela to nie wychodzi... skurcze ucichły totalnie..Gosia jak się czujesz? Jutro aktualne?
U mnie dupło wszystko.@GoJ, Kaśka, rodzicie?
Co pół roku znowu .... jak to ? To od jutra zaczynam [emoji15] [emoji16]Katarzynacarmen lepiej korzystaj teraz , ja po po porodzie dopiero po ok pół roku 1 stosunek przez te rozległe pęknięcie krocza....
No ja już nie mam szans na "swoją" datę. Coś mam wrażenie, że w czwartek znowu spotkam się z ginem.Nie chyba śpimy raczej .... ktoś nam czar rzucił i żadna chyba się nie rozpakuje w ten weekend. No chyba ze u kogoś będzie szybka akcja
No po porodzie i tak minimum 6 tygodni a generalnie zalecają 3mscKatarzynacarmen lepiej korzystaj teraz , ja po po porodzie dopiero po ok pół roku 1 stosunek przez te rozległe pęknięcie krocza....
Zaraz Nas tu wszystkie przegonią z tym rodzeniemNo ja już nie mam szans na "swoją" datę. Coś mam wrażenie, że w czwartek znowu spotkam się z ginem.
Co pół roku znowu .... jak to ? To od jutra zaczynam [emoji15] [emoji16]