LitościByło. I o ubieranie tez.
reklama
D
Deleted member 181710
Gość
Jak płaski.To nie ma czym się chwalićTaa i krótki top odsłaniający brzuch bo przecież już urodziłam to płaski powinien być
Wszak każdy wie że to rozstępy są najważniejsze.
D
Deleted member 178444
Gość
Mama7 a urodzisz za mnie? Ciąża trwa między 37 a 42 tygodni i szczerze mnie ostatnio wkurza, jak LEKARZE mówią mi, że lepiej dla mnie, zeby się już zakonczyla, a kobiety na forum wiedzą lepiej. Wkurza mnie też to, że nie mogę sobie po ludzku ponarzekać, że mam serdecznie dość. Bo mam serdecznie dość. Mam spieprzony kręgosłup, spieprzony brzuch, każda normalna czynność jest niemal niemożliwa. A właściwie, to wkurza mnie absolutnie wszystko i od kilku tygodni codziennie wyje jak dziecko, więc jak mi ktoś jeszcze raz powie, że mam zaciskać nogi z donoszoną ciążą i czekać wrzesnia BO TAK, to mnie szlag jasny trafi. Nic zaciskać nie będę. Żyje nadzieją, że urodzę jak najszybciej i odzyskam przynajmniej część sprawności fizycznej, co pozwoli mi przynajmniej na spokojne spacery i wyjście na durny plac zabaw. Ze w końcu będę mogła ustalać termin operacji i uwolnie się w jakimś stopniu od ciągłego bólu. Taka sytuacja.Mąż poszedł zaprowadzić pierworodnego do babci, ale już planuje barabara skoro lekarz mowi ze szyjka dluga a moglaby sie już skracac.. hihi.. jak sie postara to czemu nie
7 lat temu nie udało nam się jej w ten sposób skrócić, ale co szkodzi poprobowac..
Młoda juz dzisiaj 2 razy miała czkawkę.. nawet d zauważył..
Ania, Gosia, Kasia.. Ja wam przypominam że jesteśmy WRZESNIOWKI i co wy planujecie w sierpniu??? Ściskać dupki i czekac aż dzieci będą gotowe..
Ania ile trwa ciąża? 37tyg? Nie 40.. nie skracają sobie.. buziaki cmok cmok
D
Deleted member 181710
Gość
No.to następne w kolejce szczepieniaByło. I o ubieranie tez.
To będzie burza
D
Deleted member 178444
Gość
Jak pije yerbe, to kawy już nieA kawę też pijesz jak pijesz jerbe? Podobno nie wskazane obu pić....
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mama7 a urodzisz za mnie? Ciąża trwa między 37 a 42 tygodni i szczerze mnie ostatnio wkurza, jak LEKARZE mówią mi, że lepiej dla mnie, zeby się już zakonczyla, a kobiety na forum wiedzą lepiej. Wkurza mnie też to, że nie mogę sobie po ludzku ponarzekać, że mam serdecznie dość. Bo mam serdecznie dość. Mam spieprzony kręgosłup, spieprzony brzuch, każda normalna czynność jest niemal niemożliwa. A właściwie, to wkurza mnie absolutnie wszystko i od kilku tygodni codziennie wyje jak dziecko, więc jak mi ktoś jeszcze raz powie, że mam zaciskać nogi z donoszoną ciążą i czekać wrzesnia BO TAK, to mnie szlag jasny trafi. Nic zaciskać nie będę. Żyje nadzieją, że urodzę jak najszybciej i odzyskam przynajmniej część sprawności fizycznej, co pozwoli mi przynajmniej na spokojne spacery i wyjście na durny plac zabaw. Ze w końcu będę mogła ustalać termin operacji i uwolnie się w jakimś stopniu od ciągłego bólu. Taka sytuacja.
@StarAnia ściskam cieplutko, będzie dobrze. Już coraz bliżej końca
D
Deleted member 181710
Gość
No to niech Ci się wrota otworzą najszybciej jak mogą.Mama7 a urodzisz za mnie? Ciąża trwa między 37 a 42 tygodni i szczerze mnie ostatnio wkurza, jak LEKARZE mówią mi, że lepiej dla mnie, zeby się już zakonczyla, a kobiety na forum wiedzą lepiej. Wkurza mnie też to, że nie mogę sobie po ludzku ponarzekać, że mam serdecznie dość. Bo mam serdecznie dość. Mam spieprzony kręgosłup, spieprzony brzuch, każda normalna czynność jest niemal niemożliwa. A właściwie, to wkurza mnie absolutnie wszystko i od kilku tygodni codziennie wyje jak dziecko, więc jak mi ktoś jeszcze raz powie, że mam zaciskać nogi z donoszoną ciążą i czekać wrzesnia BO TAK, to mnie szlag jasny trafi. Nic zaciskać nie będę. Żyje nadzieją, że urodzę jak najszybciej i odzyskam przynajmniej część sprawności fizycznej, co pozwoli mi przynajmniej na spokojne spacery i wyjście na durny plac zabaw. Ze w końcu będę mogła ustalać termin operacji i uwolnie się w jakimś stopniu od ciągłego bólu. Taka sytuacja.
A na pocieszenie masz fakt że wyglądasz jak 16 latka
D
Deleted member 178444
Gość
Też dupsko, bo utrudnia mi to życie zawodowe [emoji14]No to niech Ci się wrota otworzą najszybciej jak mogą.
A na pocieszenie masz fakt że wyglądasz jak 16 latka
KINDERBUENOO88
@KINDERBUENOO88. a gdzie dokładnie? Bo ty Warszawa?
No Warszawa ale już na samym samym końcu. Lewandów to jest za Decathlonem koło Ikea M1
reklama
RooibosGirl
Siedzę z S. w warsztacie samochodowym, bo on coś tu dzisiaj działa przy naszym samochodzie. I tak słucham klientów którzy w międzyczasie przyjeżdżają na naprawy i rozmawiają z drugim mechanikiem. Wiecie co? Dla niektórych facetów warsztat samochodowy to jak dla kobiet kosmetyczka. Przyjadą i jak już dokładnie opiszą co nie działa to pogadają sobie o samochodach, o jeżdżeniu, albo o sporcie lub jedzeniu i tak gadają, chichrają się i tak im fajnie. I jeszcze spóźniają się na umówione godziny i mają takie rozkoszne tłumaczenia czemu ich nie było, a bo ten sąsiad taki złośliwy ze wczoraj przyszedł i prawie siłą lał alkohol do gardła hihihi itp. itd.
Umyłam szyby w samochodzie, powyginałam się i zaczęło mnie kłuć, koniec roboty na dziś... Na szczęście minęło po chwili ale i tak sobie poleniuchuje
Umyłam szyby w samochodzie, powyginałam się i zaczęło mnie kłuć, koniec roboty na dziś... Na szczęście minęło po chwili ale i tak sobie poleniuchuje