RooibosGirl
Fanka BB :)
No i gdzie ta Agata?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie! Ja sie na serio martwie i jakos trudno mi w ten miesiac miodowy uwierzyc jednak...No i gdzie ta Agata?
Dziewczyny, czy slyszalyscie o jakims forum/grupie swiezo upieczonycn mateczek, ktore np. razem wychodza na specry/wspieraja sie/wymieniaja codzienne doswiadczenia, takie forum na ktorym mozna zorganizowac spotkania itd.? Bardzo podobno popularne np. w Irlandii i pozwala nie zwariowac na macierzynskim.. W Polsce jeszcze na cos takiego nie trafilam...
38+5 tcA i pytalam o zaswiadczenie do becikowego, to powiedzial zeby po porodzie przyjsc do poloznej i jeszcze czy maly jest owiniety pepowina, ale nie jest
Czyli w ktorym dokladnie tyg bedziesz jak bedziesz miala cc?
No ale u mnie na patronażową przychodzą pielęgniarki środowiskowe nie położna to raz dwa pielęgniarki są z przychodni dziecięcej... zmieniam przychodnię to trzy... wszystko do d...y. Po kiego wała tak utrudniać ludziom życie... będę z noworodkiem popier..lać po Warszawie po zas...ny świstek! Boszszsz..
A ja mam inna polozna ktora przyjdzie do domu, a inna jest w gabinecie lekarza. To ta co przyjdzie do domu to tez moze to wystawic na postawie samej karty ciazy?
Chyba ta strrraszna burza idzie. Trochę chłodniej...
Kacper mnie zdenerwował.
Okno otworzył i się do kolegów drze... myślałam że zabiję... 4 piętro kuźwa...
Z ta biegunka czy oczyszczaniem to jakas lipa chyba... ja caly dzien ok, a wieczorem meza z wanny wyganiam, bo misze do toalety na cito... do tego mam mega uciazliwe parcie... juz sieartwilam, ze to przygotowanie do porodu, ale lekarka w srode powidziala, ze nic nie wskazuje na wczesniejsza akcje...
Podejrzewalam zatrucie, ale jakies dziwne takie tylko wieczorem.