No i prawidłowo!Mi to w tamtych ciążach dawała gin na ostatniej wizycie , dokładałam akt urodzenia i wniosek . Tak było wygodnie.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i prawidłowo!Mi to w tamtych ciążach dawała gin na ostatniej wizycie , dokładałam akt urodzenia i wniosek . Tak było wygodnie.
Kuźwa brzunio boli... no strułam się chyba czy coś...
Wyrzygać i wysrać co się da... odpokutować... ciepła cola i byle do ranaKurczę może weź buscopan czy coś rozkurczowo a co na zatrucie w ciąży ? Hmmm nie mam pomysłu, może jakaś ciepła herbata , chrupki , coś lekkiego i czekać aż przejdzie
Wyrzygać i wysrać co się da... odpokutować... ciepła cola i byle do rana
Ale jak podkreślasz mieszkanie czyste... ja też się tym rajcuję...To u mnie dziś dla odmiany fajnie.
Jeszcze na deszcz się ma to już w ogóle zalatuje chłodem.
Mieszkanie czyste. Znajoma była na kawie (chyba z pół roku nie była) więc.miałam styczność z dorosłą osobą !
Ula teraz ma czkawke.
Mieszkanie czyste.
Chłopcy za 50 minut spać.
Jakoś poszło
Musi. Wyżej cyca nie podskoczę a na IP mi nie spieszno..Może być i tak
Ale jak podkreślasz mieszkanie czyste... ja też się tym rajcuję...