Mój ma skończone 10 też nie wiem kiedy to minęło i wcale tak młodo nie rodziłam pierwszego dziecka.@KINDERBUENOO88 ja tam stara się nie czuję, ale jak uświadamiam sobie, że moja najstarsza córka ma już 10 lat prawie, to robi się poważnie Kiedy to minęło...
reklama
xnightfall94
Fanka BB :)
@Adell1994 to szybko :-) my nawet nie mamy chwili, żeby napisać do tego fotografa, ale może wieczorem się uda.
Ja tez nic nie będę specjalnie kupować, mam kilka sukienek tych długich, chociaż chciałabym pokazać też goły brzuszek, więc co wtedy na górę ? Jakąś bluzkę mam kilka ciążowych i chyba majtki. Ewentualnie te malutkie buciki kupię , a ten wianek to w kwiaciarni robią ?
Ja tez nic nie będę specjalnie kupować, mam kilka sukienek tych długich, chociaż chciałabym pokazać też goły brzuszek, więc co wtedy na górę ? Jakąś bluzkę mam kilka ciążowych i chyba majtki. Ewentualnie te malutkie buciki kupię , a ten wianek to w kwiaciarni robią ?
Nie mam pojęcia jak to yeraz działa 8 lat temu nie trzeba było takich rzeczyNo ale podobno wypisują jak się już urodzi???! Ja się wstydzę swojego już pytać czy wypisze ale później jak urodze to co mam iść na prywatną wizytę i mu tylko kartkę dać? Czy lepiej mieć w szpitalu i tam go poprosić o wypisanie?
Angelika89
Jutro jeszcze spytam lekarza na wizycieCzyli normalna reakcja w odpowiedzi na bodziec z zewnątrz.
Bo mu wody pofalowały... zluzuj...Tak rusza sie, ale nie wiem czy nie dostal np w plecy lub w noge i czy cos tam sie nie stalo, bo jak sie uderzylam to od razu zaczal sie ruszac
@Bajdelka35. wstyd to kraść i na dupę spaść
Adell1994
No akurat udało się tak szybko jak chcesz pokazać brzuszek to najlepiej koszule , może białą a jak nie masz takiej pasującej to weź od swojego faceta moja kuzynka takie miała zdjęcia i fajnie to wyglądało ja raczej nie będę chciała pokazywać brzuszka ale to jeszcze się zobaczy . Kazała mi wziąć buciki , jakieś ubranko, zdjęcie usg A wianek robi mi znajoma ale kiedyś widziałam w kwiaciarni że robili . Jak masz kogoś w rodzinie kto ma zmysł artystyczny to może Ci zrobi@Adell1994 to szybko :-) my nawet nie mamy chwili, żeby napisać do tego fotografa, ale może wieczorem się uda.
Adell1994
Popieram nie martw się, nic się na pewno nie stało dzieciątkuBo mu wody pofalowały... zluzuj...
D
Deleted member 181710
Gość
Ale naskrobane.
My byliśmy po obiedzie u teściowej.
Ma taki wielki basen w ogródku więc.chłopcy się popluskali. Bo w domu.już.wiatraki nie ogarniały.
Zostawiłam tam ich na.godzinkę i pojechałam na zakupy bo lodówka pusta.
W sklepie klima więc nie było źle.
Raz mnie tak coś ukuło w kroku że aż się zawahałam czy iść dalej czy stać w miejscu
Ale minęło i poczłapałam dalej.
Arbuza kupiłam. Będzie na kolację
My byliśmy po obiedzie u teściowej.
Ma taki wielki basen w ogródku więc.chłopcy się popluskali. Bo w domu.już.wiatraki nie ogarniały.
Zostawiłam tam ich na.godzinkę i pojechałam na zakupy bo lodówka pusta.
W sklepie klima więc nie było źle.
Raz mnie tak coś ukuło w kroku że aż się zawahałam czy iść dalej czy stać w miejscu
Ale minęło i poczłapałam dalej.
Arbuza kupiłam. Będzie na kolację
reklama
RooibosGirl
Mógł się przestraszyćTak rusza sie, ale nie wiem czy nie dostal np w plecy lub w noge i czy cos tam sie nie stalo, bo jak sie uderzylam to od razu zaczal sie ruszac