reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Adell1994 to szybko :-) my nawet nie mamy chwili, żeby napisać do tego fotografa, ale może wieczorem się uda.
Ja tez nic nie będę specjalnie kupować, mam kilka sukienek tych długich, chociaż chciałabym pokazać też goły brzuszek, więc co wtedy na górę ? Jakąś bluzkę mam kilka ciążowych i chyba majtki. Ewentualnie te malutkie buciki kupię , a ten wianek to w kwiaciarni robią ?

No ale podobno wypisują jak się już urodzi???! Ja się wstydzę swojego już pytać czy wypisze ale później jak urodze to co mam iść na prywatną wizytę i mu tylko kartkę dać? Czy lepiej mieć w szpitalu i tam go poprosić o wypisanie?
Nie mam pojęcia jak to yeraz działa 8 lat temu nie trzeba było takich rzeczy

@Adell1994 to szybko :-) my nawet nie mamy chwili, żeby napisać do tego fotografa, ale może wieczorem się uda.
Ja tez nic nie będę specjalnie kupować, mam kilka sukienek tych długich, chociaż chciałabym pokazać też goły brzuszek, więc co wtedy na górę ? Jakąś bluzkę mam kilka ciążowych i chyba majtki. Ewentualnie te malutkie buciki kupię , a ten wianek to w kwiaciarni robią ?
No akurat udało się tak szybko :) jak chcesz pokazać brzuszek to najlepiej koszule , może białą a jak nie masz takiej pasującej to weź od swojego faceta :) moja kuzynka takie miała zdjęcia i fajnie to wyglądało :) ja raczej nie będę chciała pokazywać brzuszka ale to jeszcze się zobaczy . Kazała mi wziąć buciki , jakieś ubranko, zdjęcie usg :) A wianek robi mi znajoma ale kiedyś widziałam w kwiaciarni że robili . Jak masz kogoś w rodzinie kto ma zmysł artystyczny to może Ci zrobi :)

Ale naskrobane.
My byliśmy po obiedzie u teściowej.
Ma taki wielki basen w ogródku więc.chłopcy się popluskali. Bo w domu.już.wiatraki nie ogarniały.
Zostawiłam tam ich na.godzinkę i pojechałam na zakupy bo lodówka pusta.
W sklepie klima więc nie było źle.
Raz mnie tak coś ukuło w kroku że aż się zawahałam czy iść dalej czy stać w miejscu :p
Ale minęło i poczłapałam dalej.
Arbuza kupiłam. Będzie na kolację :p

reklama
Do góry