reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A to co dokładnie powiedziała Ci położna?? Temat pepowiny cały czas siedzi w mojej głowie [emoji17]
Pisalam juz o tym chyba wczesniej: jak jej powiedzialam, ze dziecko gwaltowniej sie rusza to powiedziala mi, ze moze byc zawiniete w pepowine. Dziaiaj mi powiedziala, ze jej syn byl tak owiniety i byl niedotleniony przy porodzie (sn), ale to bylo 20 lat temu i usg bylo slabe. Teraz takie rzeczy sie lepiej kontroluje i tylko niektore sa niebezpieczne. Ona jednak tego sposobu z machaniem brzuchem mi nie przekazala, a moja lekarka.

To nogi do zimnej wody a później trzymaj wyżej :)
No ciężko mu pewnie było samemu, bo i praca i z Tobą chciał być jak najdłużej . Najważniejsze że teraz Ci pomaga sprzątać :)
Do zimnej już nie włożę. Przez to załatwiłam pęcherz . Tak sobie moczylam. Ale dziękuję za radę. Teraz wypróbuję letniej wody z solą. W szpitalu cała opuchlizna mi zeszła ;) no ale taki urok. Chwilka na nogach i koniec balu. Teraz tylko oszczędzanie.

Ja też mam wizytę ale nie wiem czy pytać? Jakoś nie umiem chyba zaczekam aż urodze i w szpitalu mu dam te kartkę?
Moj nie pracuje w szpitalu, wiec zobacze go dopiero 6 tyg po porodzie pewnie. Oni chyba maja takie zaswiadczenia. Jutro spytam czy moge dostac czy po porodzie dopiero, bo bede chciala wszystko zlozyc wczesniej za jednym razem najlepiej

reklama
Do góry