reklama
Mój ADHDowiec często tak się wierzga jakby prądem rażony... mhmm ale nie sądzę by to miało związek...Po tym jak wczoraj polozna przestraszyla mnie mozliwoscia owiniecia pepowina powiedzialam o tym lekarce. Powiedziala mi, ze niebezpieczne owiniecie jest rzadkie i moze sie zmieniac w zaleznosci od ruchow dziecka.
Gdyby dziecko zaczelo sie gwaltownie ruszac.("walczyc" w brzuchu), co moze swiadczyc o zapetleniu, kazala zlapac za brzuch po obydwu stronach i gwaltownie nim potrzasnac (nie poglaskac!) tylko mocno zamachac na boki. To powinno spowodowac przesuniecie pepowiny. Generalnie w takich przypadkach trzeba jechac do szpitala na ktg.
Ja też przynajmniej u Was coś ciekawegoKombinuj kombinuj. Ja jutro lekarz. Umieram z ciekawości co powie
Adell1994
Fanka BB :)
Ja właśnie mam taką zwykłą w kwiatki do ziemi i mam niebieską zwiewną spódnice i do tego bluzkę więc wezmę i to i to nie kupuje nic specjalnie bo szkoda kasy .Chyba też sobie zrobię jakaś sesje chociazby taka domową. Piękne macie te zdjęcia. Ino takiej ładnej kiecki nie mam. .
U
użytkownik 180176
Gość
Hej gwiazdy ja już w domu. A nogi od razu jak banki. W domu armagedon. Ale nie mam do męża żalu, bo w każdej wolnej chwili był ze mną. Teraz sprzątamy dom , póki mam siłę , jutro będę się adaptowała do nowego środowiska.
18grudzien
Ja bliźniaki traktuje jak jedno hihi oczywiście żartOgólnie jestem w szoku jak dużo tutaj jest młodych mam co mają już dwójkę dzieci i czekają na trzecie
No i nasza kochana Bajdelka co na czwarte
Ja dopiero pierwsze i tak wydawało mi się, że w sam czas ale czasem tak aż dziwnie, że to pierwsze...
U mnie wizyta dopiero za dwa tygodnie ale ten d..ek pewnie nic mi nie powie jak nie dopytam no i bez USG zresztą to USG co miałam w 31 to jakby go nie było... O muszę go zapytać o zaświadczenie że id 9tc jestem pod "opieką" bo mi świadczeń bez tego nie dadzą...
anika1203
Masz rację. Sesję warto zrobić bo pamiątka później zostaje na całe życie [emoji4]Zainspirowana waszymi sesjami też się umówiłam, na niedzielę wieczór wianek z polnych kwiatów będzie obowiązkowo
18grudzien
ŁadnyScreen ze strony sklepu bo nie mam zrobionego zdjęcia a wózek jeszcze nie złożony
reklama
A wy dzieci nie macie... jeszcze...Hej gwiazdy ja już w domu. A nogi od razu jak banki. W domu armagedon. Ale nie mam do męża żalu, bo w każdej wolnej chwili był ze mną. Teraz sprzątamy dom , póki mam siłę , jutro będę się adaptowała do nowego środowiska.