reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witajcie, u mnie na Śląsku podobnie jak u Was Sahara. Zazdroszczę tej diety owocowej... ja niby troszkę owoców mogę, no ale dla mnie te 100g to trochę mało [emoji12] ja mialam sesję na sianie, w ogrodach Kapias i na chwilę wlazłam też do stawu. Jak uslyszslam o tym sianie, to chciałam uciekać, ale w sumie wyszły fajne zdjęcia.
received_2575470382478341.jpeg
received_2576626119029434.jpeg
received_2576626042362775.jpeg

Załączniki

• received_2575470382478341.jpeg
    received_2575470382478341.jpeg
    91,7 KB · Wyświetleń: 327
  • received_2576626119029434.jpeg
    received_2576626119029434.jpeg
    67,4 KB · Wyświetleń: 327
  • received_2576626042362775.jpeg
    received_2576626042362775.jpeg
    142,7 KB · Wyświetleń: 334
U mnie goście pojechali [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Pol dnia i tak zmarnowane, trochę poustawiałem bo szwagierka mi pomogła ale i tak ,,sugerowała " jak by było lepiej... najlepiej to z mikrofala postawiłam jak chciałam rano, poszłam z psem wracam a ta ja przestawiła bo wg niej lepiej. To wzięłam ja i przeniosłam. Przygotowałam śniadanie i mówię, że idę do łazienki wracam a ta smaży bułkę na śniadanie w jajku ale się wkurzyłam bo miałam ochotę na kanapki. To wyciągam toster i robię tosty te takie wyskakujące ( ogólnie tego nie jem, ale nie mogę znaleźć glukometru plus jestem zła i sobie odpuściłam) a ta do mnie: to kto zje ta bułkę w jajku? Ja mówię No Wy. No i zjadły same:)
Amelka coś tam mówi i ze jak przyjadą nast razem to ty już będzie tak fajnie na chacie, na co szwagierka : oj nie wiem kiedy my tu przyjedziemy
To mówię ze chyba dziecko przyjedziecie zobaczyć, co ona skomentowała, że zobaczą jak będą mieli czas (!)

Także tak. Gdyby przez te wszystkie dni co u mnie siedziała choć raz zająknęła się na temat dziecka cokolwiek to bym ja bardziej znosiła. Ale kurde najbliższa rodzina i czas by przyjechać i siedzieć mi na głowie maja a dla dziecka już nie :(

Przebrałem się w strój pidzamopodobny i leżę. Muszę odpocząć :)
A moze jej trzeba bylo wprost powiedziec, ze miloby Wam bylo jakby o dziecko czy Twoje samopoczucie zapytala.
Ja ostatnio tez sie ze szwagierka widzialam to o nic nie zapytala, a niby na chrzestna matke mamy prosic...sama nie wiem, ale to jedyna siostra mojego meza...
Hejo dziewczyny ja dzisiaj mega intensywny dzień ciężko mi was nadrobić [emoji4] korzystam z tego że mężu w domu i robimy pranie, przemeblowanie, prasowanie no o w końcu szykujemy wózek i resztę w sumie już 35+5 najwyższa pora [emoji14] i udało mi się załatwić fryzjerkę dla mamy mam nadzieję że poprawi jej te włosy pokaże wam efekt wieczorem [emoji4]
Na ile pamietam wlosy Twojej mamy to byly ok. Co z nimi jest nie tak?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry