Co najwyżej do samochodu...Oj wyjdziesz wyjedziesz
reklama
VanillaBaby
Zaangażowana w BB
Witajcie, u mnie na Śląsku podobnie jak u Was Sahara. Zazdroszczę tej diety owocowej... ja niby troszkę owoców mogę, no ale dla mnie te 100g to trochę mało [emoji12] ja mialam sesję na sianie, w ogrodach Kapias i na chwilę wlazłam też do stawu. Jak uslyszslam o tym sianie, to chciałam uciekać, ale w sumie wyszły fajne zdjęcia.
Załączniki
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Pewnie nie ma na mnie rozm więc nie wchodzę
Bo ja wzięłam xxl a nosze l normalnie znaczy m bez ciąży a w ciąży l
18grudzien
Ja akurat ten temat co poruszyłas znam więc mojego gina co wizytę mecze o te pepowine, oczywiście będzie wszystko okJa mimo wszystko chyba wolę znać takie historie bo chce być świadoma realnego zagrożenia, także jakbyś miała ochotę napisać co dokładnie się stało to będę bardzo wdzieczna
Chloe.Chloe
A moze jej trzeba bylo wprost powiedziec, ze miloby Wam bylo jakby o dziecko czy Twoje samopoczucie zapytala.U mnie goście pojechali [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Pol dnia i tak zmarnowane, trochę poustawiałem bo szwagierka mi pomogła ale i tak ,,sugerowała " jak by było lepiej... najlepiej to z mikrofala postawiłam jak chciałam rano, poszłam z psem wracam a ta ja przestawiła bo wg niej lepiej. To wzięłam ja i przeniosłam. Przygotowałam śniadanie i mówię, że idę do łazienki wracam a ta smaży bułkę na śniadanie w jajku ale się wkurzyłam bo miałam ochotę na kanapki. To wyciągam toster i robię tosty te takie wyskakujące ( ogólnie tego nie jem, ale nie mogę znaleźć glukometru plus jestem zła i sobie odpuściłam) a ta do mnie: to kto zje ta bułkę w jajku? Ja mówię No Wy. No i zjadły same
Amelka coś tam mówi i ze jak przyjadą nast razem to ty już będzie tak fajnie na chacie, na co szwagierka : oj nie wiem kiedy my tu przyjedziemy
To mówię ze chyba dziecko przyjedziecie zobaczyć, co ona skomentowała, że zobaczą jak będą mieli czas (!)
Także tak. Gdyby przez te wszystkie dni co u mnie siedziała choć raz zająknęła się na temat dziecka cokolwiek to bym ja bardziej znosiła. Ale kurde najbliższa rodzina i czas by przyjechać i siedzieć mi na głowie maja a dla dziecka już nie
Przebrałem się w strój pidzamopodobny i leżę. Muszę odpocząć
Ja ostatnio tez sie ze szwagierka widzialam to o nic nie zapytala, a niby na chrzestna matke mamy prosic...sama nie wiem, ale to jedyna siostra mojego meza...
Na ile pamietam wlosy Twojej mamy to byly ok. Co z nimi jest nie tak?Hejo dziewczyny ja dzisiaj mega intensywny dzień ciężko mi was nadrobić [emoji4] korzystam z tego że mężu w domu i robimy pranie, przemeblowanie, prasowanie no o w końcu szykujemy wózek i resztę w sumie już 35+5 najwyższa pora [emoji14] i udało mi się załatwić fryzjerkę dla mamy mam nadzieję że poprawi jej te włosy pokaże wam efekt wieczorem [emoji4]
Ostatnia edycja:
18grudzien
To ja bym pewnie musiała kupić xxxxxl jest taki?Bo ja wzięłam xxl a nosze l normalnie znaczy m bez ciąży a w ciąży l
kasiaczek89pl
Śliczna
Fajnie wyglada. Nie tak typowo jak do karmienia takie z misiami różowe i wielkimi guzikami z obu stron. Tych już mam wyżej uszu po dwóch porodach
Chloe.Chloe
NieWas też swędzą piersi?
Ja to nie wiem jaki noszę chyba moja głowa nie dopuszcza że większy niż MBo ja wzięłam xxl a nosze l normalnie znaczy m bez ciąży a w ciąży l
reklama