Ja kompleksów nie mam bo akceptuje siebie i lubię śmiać się z siebie ale niezłe dżagi tu mamy i mimo że jestem 100%heterykiem to miło popatrzeć na takie laseczkiAle ładnie w ogóle już mam kompleksy jak was oglądam z tymi mikro brzuchami i nogami jak lalka barbie
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Ojej on Ci się zaczyna przy samych piersiachZobaczcie mój brzucholek.. wydaje mi się duży w porównaniu do waszych..Zobacz załącznik 886473
Sorki że niewyraźnie te zdjęcia, ale przy lustrze akurat ciemno..
18grudzien
Fanka BB :)
Włącz jen bajki i miej w dupie raz Ra ruski rok nic się tym dzieciom nie stanie jak trochę tv poogladaja masz usprawiedliwienieJa piszę przez aplikację, bo lepiej mi śmiga na telefonie.
Umrę dzisiaj. Zaraz do mieszkania wpadnie moja cudowna córka i będę musiala zacząć ogarniać wszechświat, a całkowicie nie mam siły :/ 32 stopnie w pomieszczeniu, nie ma czym oddychać...
18grudzien
Jaki masz wózek?Ja tak samo wózek już mam dawno ale tylko dlatego że mój brat bardzo chciał kupić a pracuje za granicą i byliśmy razem wybrać jak zjechał na urlop i też był złożony raz żeby sprawdzić czy wszystko dali i w ogóle a teraz leży i czeka
31 dostałam maila że przyznali. Składałam przez bank męża 27 a dziś po 12 były na koncie. Czyli b. szybko moim zdaniem.O szybko przyszło a kiedy robiłaś? Ciekawe czy mi tego 20 sierpnia przyjdzie
Mama7
Ojej on Ci się zaczyna przy samych piersiach
Dokładnie.. jak młoda przywali w żebra to się prostuję
Przykro mi że tak cierpisz...Leżę już od poniedziałku i niestety mogą na tą chwilę pomóc mi jedynie nospa i paracetamolem w kroplówkach.. boją mnie się wypuścić do domu... Nerka prawa zawalona na 3 cm... bogólnie chca założyć mi ten dren ale boją się że moga tam byc kamienie ..ja tego drenu nie chce bo moze mi nie pomoc.. na sali gorąco jak piekle.. chcę do domu ale w domu ale powiedzieli lekarze ze będzie jeszcze gorzej bo dziecko rośnie i będzie bardziej naciskało na nerkę.. a kroplówki działają jedynie na 2+3 godziny.. ból jest ale już nie taki mocny po kroplówkach..
Obserwuje tylko jak dziewczyny które już prawie są gotowe do porodu chodzą po korytarzu, a później znikają na porodówkę, i bardzo im zazdroszczę że mają już po wszystkim.. jutro jeszcze będę miała crp i powiedzą co dalej ze mną ..
D
Deleted member 178444
Gość
Ona ma wywalone na bajki - wulkan energii Tatuś ją gdzieś zabrał, chyba na salę zabaw, zaraz zadzwonię i się dowiem. Zlitował się nade mną, chyba zobaczył moje szklane oczka. Pisałam do mojej douli, mówi, że taka załamka przedporodowa to norma i wszystko ze mną ok. To ok, niech będzie, Byle jak najkrócej.Włącz jen bajki i miej w dupie raz Ra ruski rok nic się tym dzieciom nie stanie jak trochę tv poogladaja masz usprawiedliwienie
anika1203
Wiesz tylko gdyby się coś działo to ciężko wyłapać moment, w którym może się coś złego dziać więc i tak do końca mnie to nie uspokaja. Zastanawiam się czy lepiej wiedziec czy nie [emoji17]Spoko to jesteś ładnie zabezpieczona.. Będzie dobrze.. tylko takie myśli przyjmijmy..
reklama
18grudzien
W sumie tak sobie myślę że ci kurierzy też mają już dość, dosyć że upał to i pewnie zmęczeni i mają w dupie nie mają obowiązku wnosić i myślę że przez te wszystkie sytuację nie pomógł oczywiście nie podoba mi się to bo tu w ciąży itp ale jakbym była kurierem i musiałabym te pojebana pracę wykonywać to też bym nie wynosiła tylko zostawiala albo zabierala spwortem a to tylko dlatego że w życiu już się przejechałam nie raz na złych ludziach i poprostu wykonywalabym te prace porządnie ale bez dodatkowych obowiązków...@Adell1994 u mnie właśnie na odwrót, to mój S.był pomysłodawcą zdjęć :-)
@KINDERBUENOO88 ja przez ten remont i wyprowadzkę miałam milion rzeczy i nie chciałam jeszcze wozka upychać u rodziców
Był kurier...zapukał do drzwi bez przesyłki, ja pytam czy wniesie, a on , że to dwa kartony i ktoś mu musi pomóc, a ja mówię, że ja mu nie pomogę, a on, że na dole ktoś stoi i żebym zapytała. Zeszłam, akurat wujek był to go poprosiłam , a kurier tylko wyciągnął i mówi, to ja to tu postawię i zostawił zawinął się do auta i wujek musiał sam wciągać na górę :/ nie lubię tych kurierów z pocztexu :/