D
Deleted member 178444
Gość
Dawaj, dawaj u nas co roku było pełno, a teraz klęska urodzaju! Za to śliwek zatrzęsienie, już nie ma co z nimi robićOddam ci ta cukinię i rób
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj, dawaj u nas co roku było pełno, a teraz klęska urodzaju! Za to śliwek zatrzęsienie, już nie ma co z nimi robićOddam ci ta cukinię i rób
Ok
No to mój w pracy został sam.....
Moje ciśnienie sprzed godziny 163/96 puls 122[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Dopegyt wzięty
Po godzinie 136/82 puls 92
Siadam Szyc,bo to mnie uspokaja.....
Mi też lekarz mówił, że od odejścia wód 24h są na urodzenie, ale to w PL.No nie wiem moje siostrze wody odeszły w piątek o 17 a urodziła w ndz o 12 także chyba nie reguła ale ona w Niemczech rodziła i wcale nie tak bosko czy coś haha
Może pojechała do tego hotelu do Białegostoku, żeby być bliżej lekarzy.Nie wiem, w Polsce są takie procedury na pewno
A Agaty serio długo nie było :/
Ale mi fajny kolor wyszedł zmieniłam farbę i balam się co wyjdzie ale jest idealnie Zobacz załącznik 886017
Żarówka mi się spaliła ....Szyj szyj. Nie denerwuj się