reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mój wczoraj jakoś tak niemrawo się ruszał, zawsze wieczorem jest szał, a wczoraj nic i tak się okropnie martwiłam . Ale troszkę poruszałam brzuchem to i on się coś tam pokręcił ale i tak mniej niż zwykle.
Mam przykaz, że jak coś będzie z ruchami to mam od razu się zgłaszać do lekarza, ale zjadłam bułkę i jogurt, położyłam się i teraz tańce są :)

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Mam przykaz, że jak coś będzie z ruchami to mam od razu się zgłaszać do lekarza, ale zjadłam bułkę i jogurt, położyłam się i teraz tańce są :)

To dobrze, że już wszystko w porządku :) ja właśnie nie wiedziałabym kiedy jechać na ip z tymi ruchami. Gdzieś czytałam że jak się zmienia częstotliwość ruchów ale mój czasem tak ma że dzień czy dwa rusza się delikatniej, a później wszystko wraca do normy .

To dobrze, że już wszystko w porządku :) ja właśnie nie wiedziałabym kiedy jechać na ip z tymi ruchami. Gdzieś czytałam że jak się zmienia częstotliwość ruchów ale mój czasem tak ma że dzień czy dwa rusza się delikatniej, a później wszystko wraca do normy .
Ja to trochę się boję przy tej cukrzycy, że coś może nie grać. Dlatego często panikuję :)

reklama
Mój wczoraj jakoś tak niemrawo się ruszał, zawsze wieczorem jest szał, a wczoraj nic i tak się okropnie martwiłam . Ale troszkę poruszałam brzuchem to i on się coś tam pokręcił ale i tak mniej niż zwykle.
U mnie to samo dzisiaj na ktg też położna powiedziała że jak coś mam jechać na IP ale ja ją czuję tylko taka niemrawa jest, ale ja też taka kurcze 30 parę stopni to jakie mamy być [emoji4]
Ja ja mam poukładane rozmiarami jedna półka rozm 56 i body krótki rękaw osobno, body dl rękaw, pajace, bluzeczki itp wszystko osobno
Ja mam podobną technikę [emoji4]
Ja to trochę się boję przy tej cukrzycy, że coś może nie grać. Dlatego często panikuję :)

Ja jak ją czuję to jestem spokojna mam też słabe ciśnienie przez pogodę to może być dlatego, ale jakbym się bardzo denerwowała to bym pojechała [emoji4] nie wiem dlaczego ciężko mi się teraz wbić w uda tą igłą też tak masz?

Do góry