reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja nie chcialam duzo wczesniej prac, a i komody nie mialam. Dopiero tydzien temu popralam male rozmiary, ale stwierdzilam, ze upiore wszystko co mam, nawet jak bede musiala odswiezyc za pol roku (mam troche ciuszkow nawet na roczek ;)). Jest sloneczko wszystko poschnie, slonce dziala tez dezynfekujaco. Gorzej bedzie z prasowaniem w te upaly, ale zobacze. Moze wieczorami lub rankami to zrobie.
A wszystko bede miala uporzadkowane i posegregowane. Chce tez zobaczyc czy czegos jeszcze mi nie trzeba. Bo np. mam za duzo bodziakow ;).
Korzystam tez z lepszego samopoczucia dzisiaj :).
Chcialabym pojechac do sklepu pojezdzic wozkami, ale cos mi stuka w aucie i boje sie ruszac z domu :(, a wieczorem lekarz.

Daj znać po

Moja mama dzisiaj wyjechała do sanatorium. Jechali busem. Po drodze jakiś bocian popełnił samobójstwo wlatując im w przednią szybę. Kur.... No! Przecież on do mnie leciał, a ona mi go skasowała!
Uuuu biedny bocian...
Nie wiem, w Polsce są takie procedury na pewno ;)

A Agaty serio długo nie było :/

Ale mi fajny kolor wyszedł :D zmieniłam farbę i balam się co wyjdzie ale jest idealnie :DZobacz załącznik 886017
Tobie w rudym ślicznie ja dzisiaj byłam u 10 fryzjerów i żaden nie da rady jeszcze nadzieja w koleżance mojej...
Tak, przeważnie po tym czasie robią cięcie.
Ja siedzę na dworze w cieniu.
Jest gorąco ale chłopaki już prawie mieszkanie chcieli roznieść więc chcąc nie.chcąc musiałam z nimi wyjść.
Wiatr jest ale i tak duchota bije od ziemi.
Te wakacje mają gorszego sortu bo nigdzie nie wybraliśmy się nimi.
Raz że remont był, dwa że ja w ciąży i ja nie bardzo chciałam.
Moich rodziców nie ma w pl aż do września.
Do teściowej zaglądam raz w tygodniu bo ja się ani nie lubię narzucać a po drugie to u babci dostają małpiego rozumu.
Tam wszystko wolno a ja potem jestem ta niedobra bo nie pozwalam na wszystko co sobie wymyślą.
Tiaaaa o_O
Więc jesteśmy uziemieni z lekka na naszej wiosce.
A że jestem z nimi sama przez 90% czasu to już serio mam dość tych wakacji.
Ja mieszkam na wsi i nigdzie na podwórku nie mam cienia [emoji19]
Ok
No to mój w pracy został sam.....

Moje ciśnienie sprzed godziny 163/96 puls 122[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Dopegyt wzięty
Po godzinie 136/82 puls 92

Siadam Szyc,bo to mnie uspokaja.....
Ty lepiej odpoczywaj a nie

reklama
Do góry