18grudzien
Fanka BB :)
U mnie w cieniu tylko 37 więc zajebiscieTaka pogoda u Ciebie? Serio? U mnie słońce i 30 stopni..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w cieniu tylko 37 więc zajebiscieTaka pogoda u Ciebie? Serio? U mnie słońce i 30 stopni..
U mnie też 34 i też zdychamU mnie 34.. zdycham
Y 34tc a ty chyba pisałaś o temp???? Haha u mnie 37stopniU mnie też 34 i też zdycham
Ja nie chcialam duzo wczesniej prac, a i komody nie mialam. Dopiero tydzien temu popralam male rozmiary, ale stwierdzilam, ze upiore wszystko co mam, nawet jak bede musiala odswiezyc za pol roku (mam troche ciuszkow nawet na roczek ). Jest sloneczko wszystko poschnie, slonce dziala tez dezynfekujaco. Gorzej bedzie z prasowaniem w te upaly, ale zobacze. Moze wieczorami lub rankami to zrobie.
A wszystko bede miala uporzadkowane i posegregowane. Chce tez zobaczyc czy czegos jeszcze mi nie trzeba. Bo np. mam za duzo bodziakow .
Korzystam tez z lepszego samopoczucia dzisiaj .
Chcialabym pojechac do sklepu pojezdzic wozkami, ale cos mi stuka w aucie i boje sie ruszac z domu , a wieczorem lekarz.
Pizze sobie zrobiliśmy z kupnego surowego ciasta właśnie jemyPrzyznac sie kto dzisiaj robi/ma leczo na obiad?
Nie, tylko bocian ucierpiał. Mama stwierdziła, że to dlatego, że ona chce być na miejscu jak urodzę
29 sierpnia wolałabym więc, żeby przestała wybijać bociany [emoji14]A kiedy wraca?
Uuuu biedny bocian...Moja mama dzisiaj wyjechała do sanatorium. Jechali busem. Po drodze jakiś bocian popełnił samobójstwo wlatując im w przednią szybę. Kur.... No! Przecież on do mnie leciał, a ona mi go skasowała!
Tobie w rudym ślicznie ja dzisiaj byłam u 10 fryzjerów i żaden nie da rady jeszcze nadzieja w koleżance mojej...Nie wiem, w Polsce są takie procedury na pewno
A Agaty serio długo nie było :/
Ale mi fajny kolor wyszedł zmieniłam farbę i balam się co wyjdzie ale jest idealnie Zobacz załącznik 886017
Tak, przeważnie po tym czasie robią cięcie.
Ja mieszkam na wsi i nigdzie na podwórku nie mam cienia [emoji19]Ja siedzę na dworze w cieniu.
Jest gorąco ale chłopaki już prawie mieszkanie chcieli roznieść więc chcąc nie.chcąc musiałam z nimi wyjść.
Wiatr jest ale i tak duchota bije od ziemi.
Te wakacje mają gorszego sortu bo nigdzie nie wybraliśmy się nimi.
Raz że remont był, dwa że ja w ciąży i ja nie bardzo chciałam.
Moich rodziców nie ma w pl aż do września.
Do teściowej zaglądam raz w tygodniu bo ja się ani nie lubię narzucać a po drugie to u babci dostają małpiego rozumu.
Tam wszystko wolno a ja potem jestem ta niedobra bo nie pozwalam na wszystko co sobie wymyślą.
Tiaaaa
Więc jesteśmy uziemieni z lekka na naszej wiosce.
A że jestem z nimi sama przez 90% czasu to już serio mam dość tych wakacji.
Ty lepiej odpoczywaj a nieOk
No to mój w pracy został sam.....
Moje ciśnienie sprzed godziny 163/96 puls 122[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Dopegyt wzięty
Po godzinie 136/82 puls 92
Siadam Szyc,bo to mnie uspokaja.....
Aaaaa! I teraz chce mi się leczo!!!
29 sierpnia wolałabym więc, żeby przestała wybijać bociany [emoji14]